سردار نائینی: فرض نیروهای مسلح این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود / دشمن میخواهد کشور را در شرایط انتظار جنگ نگه دارد و هیچ کاری انجام نشود + فیلم
سردار نائینی سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: فرض نیروهای مسلح این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و دشمن میخواهد کشور را در شرایط انتظار جنگ نگه دارد و هیچ کاری انجام نشود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رویداد پیشگامان رهایی در دانشگاه تهران گفت: فرض نیروهای مسلح این است که هر لحظه ممکن است جنگ شود و ما به عنوان نیروی مسلح باید بدبینانه فکر کنیم و فرماندهان اصلی ما از بعد جنگ نهایتا دو سه روز خانه رفتند و شبانه روز کار میکنند همچنین دشمن میخواهد کشور را در شرایط انتظار جنگ نگه دارد و هیچ کاری انجام نشود.