چهارشنبه 4 شهریور 1405

سرلشکر سلامی: سپاه انتقام خون شهیدانش را خواهد گرفت

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
سرلشکر سلامی: سپاه انتقام خون شهیدانش را خواهد گرفت

فارس نوشت: فرمانده کل سپاه در دیدار امروز اعضای مجمع عالی فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران با فرمانده کل قوا، گفت: سپاه، انتقام خون شهیدانش را خواهد گرفت و قطعا آمریکا را از منطقه اخراج خواهد کرد.

سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دیدار امروز اعضای مجمع عالی فرماندهان و مسئولان سپاه پاسداران با فرمانده کل قوا ضمن یادآوری آخرین دیدار فرماندهان با رهبر انقلاب که در سال 98 و با حضور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی همراه بود، شکست تمامی راهبردهای دشمنان در جغرافیای جهان اسلام را مدیون مجاهدت‌های این شهید والامقام و یارانش برشمرد.

فرمانده کل سپاه در این دیدار خطاب به دشمنان تأکید کرد: سپاه، انتقام خون شهیدانش را خواهد گرفت و قطعا آمریکا را از منطقه اخراج خواهد کرد.

سردار سرلشکر سلامی همچنین به تشریح ابعاد توانمندی‌ها و عملکرد سپاه پاسداران در عرصه‌های نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، علمی، اقتصادی، سازندگی، سلامت، خدمت‌رسانی، تبلیغاتی و امیدآفرینی پرداخت.

بیشتر بخوانید:

  • سردار سلامی: سپاه در یک جا می‌جنگد و در جایی دیگر نجات غریق است

  • سرلشکر سلامی: اغتشاشات سال گذشته، قوی‌ترین، خطرناک‌ترین پیکار جهانی ضد نظام اسلامی ایران بود / دشمن به‌دنبال فتنه‌انگیزی در سالگرد حوادث پاییز 1401 است

  • سردار سلامی: دشمن برای سال جدید تحصیلی برنامه دارد

216220

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1802698