جمعه 18 آبان 1403

سرمایه‌گذاری خارجی درقم 58 درصد افزایش یافت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سرمایه‌گذاری خارجی درقم 58 درصد افزایش یافت

قم - ایرنا - مدیرکل امور اقتصادی و دارایی قم گفت: درسالی که گذشت با حدود 30 میلیون دلار سرمایه‌گذاری خارجی مصوب، توانستیم رشد 58 درصدی، نسبت به سال 97 را رقم بزنیم.

عادل علیپور روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: استان قم، ظرفیت فوق‌العاده ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری خارجی دارد و تمام توان خود را برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی به کار گرفته‌ایم.

وی اضافه کرد: قم، علاوه بر نزدیکی به پایتخت، شاهراه مواصلاتی 17 استان کشور است و درکنار این دو شاخصه مهم، زائرپذیر و برخوردار از ظرفیت‌های توریسم مذهبی است.

وی گفت: سالانه میلیون‌ها زائر به این شهر سفر می‌کنند که بسیاری از آن‌ها اتباع خارجی هستند و همین موضوع، سود سرمایه‌گذاری را از جهات مختلفی تضمین می‌کند.

علیپور افزود: مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در اداره کل اقتصاد و دارایی استان، توان کارشناسی مطلوبی در شناخت و معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری دارد و تاکنون اقدامات قابل‌توجهی در رفع موانع سرمایه‌گذاری در این مرکز انجام شده‌است.

وی افزود: قم به دلیل ویژگی‌های اقلیمی، شرایط مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله انرژی خورشیدی و انرژی باد دارد، ضمن این‌که این استان در صنایع ساختمانی و مصالح از جمله سنگ و آجر، تولید فرش‌های نفیس دستباف، صنایع مرتبط با فرش از جمله نقشه و طراحی فرش، صنایع چوب، منبت و مهم‌تر از همه تولید سوهان مرغوب، شناخته شده‌است.

وی خاطرنشان کرد: هنوز هم پتانسیل و هنر استان قم با وجود داشتن شرایط منحصربه‌فرد، آنچنان که شایسته این شهر و استان می‌باشد، کشف نشده‌است.

مدیرکل اموراقتصادی و دارایی قم گفت: شهرک صنعتی شکوهیه در قم، نشان از ظرفیت اقتصادی و جغرافیایی این استان در تولید صنایع غذایی دارد و خوشبختانه ظرفیت استان در این بخش، بهتر از سایر جنبه‌ها، شناخته و دیده شده‌است.

وی گفت: با وجود اقدامات مطلوبی که در جذب سرمایه‌گذاری برای استان صورت گرفته، هنوز هم در جذب سرمایه در بخش‌های ایجاد مراکز تفریحی، هتل، مراکز اقامتی و خدمات ویژه توریسم با وضعیت مطلوب، فاصله زیادی داریم.

وی در پایان با اشاره به نام‌گذاری سال 99 توسط رهبر معظم انقلاب، ابراز امیدواری کرد: در سال جدید که مزین به نام «جهش تولید» است بتوانیم در رفع موانع تولید و موانع سرمایه‌گذاری در استان، گام‌های مهمی برداریم تا به رشد اقتصادی و رونق بیشتر کسب‌وکار و اشتغال در استان منجر شود.

*س_برچسب‌ها_س*