سرمایه گذاری لاکچری ساپینتو در اسپانیا

سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران در کشور اسپانیا سرمایه گذاری لوکسی انجام داده است.
به گزارش مشرق به نقل از سایت پرتغالی «cmjornal»، ریکاردو ساپینتو سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال خارج از زمین فوتبال نیز مسیر موفقیت خود را ادامه داده و با تحقق رؤیایی 15 ساله، پروژهای تفریحی - اقامتی در یکی از مناطق لوکس و بهدور از هیاهوی اسپانیا راهاندازی کرده است.
این پروژه که Ca Meua نام دارد و به زبان کاتالان به معنای «خانه من» است، در جزیرهی زیبا و توریستی فورمنترا واقع شده و با هدف ایجاد یک پناهگاه آرامشبخش برای تعطیلات و میزبانی از دوستان و گردشگران، طراحی و اجرا شده است. ایده اولیه این پروژه در سال 2005 و در جریان یک شام ساحلی به ذهن ساپینتو رسید، اما پس از سالها برنامهریزی، در نهایت در سال 2019 به مرحله بهرهبرداری رسید.
ساپینتو به همراه شریک تجاریاش، زمینی به مساحت 13 هزار متر مربع را در یکی از نقاط آرام و دنج جزیره، اما نزدیک به سواحل، خریداری کردند. این زمین شامل هفت خانه قدیمی بود که طی یک فرآیند مرمت و طراحی مجدد، به مجموعهای اقامتی با استانداردهای روز دنیا تبدیل شد.
طراحی داخلی این پروژه توسط طراح مشهور اسپانیایی، اولگا خیمنو انجام شده و فضای ویلاها با سبک «بوهو شیک» و بهرهگیری از مصالح طبیعی همچون چوب، الیاف نخل و رنگهای خنثی آراسته شده است. هر ویلا دارای آشپزخانه، تراس اختصاصی، یک یا دو اتاقخواب و فضای خصوصی در فضای باز است. همچنین در بخش مشترک مجموعه، یک استخر برای استفاده مهمانان تعبیه شده است.
Ca Meua از زمان افتتاح تاکنون با استقبال خوبی از سوی گردشگران بینالمللی مواجه شده و با فراهم کردن فضایی آرام، شیک و با روح مدیترانهای، تجربهای متفاوت از اقامت در اسپانیا را رقم میزند. قیمت هر شب اقامت در این مجموعه، بسته به نوع ویلا، بین 158 تا 210 یورو تعیین شده است.
ساپینتو که اکنون هدایت استقلال ایران را برعهده دارد، با این سرمایهگذاری نشان داده که فعالیتهای اقتصادی و چشماندازهای بلندمدت او محدود به فوتبال نیست و توانسته در حوزه گردشگری و هتلداری نیز حضوری موفق داشته باشد.