چهارشنبه 8 بهمن 1404

سرمربی تراکتور در نشست خبری حاضر نشد

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
سرمربی تراکتور در نشست خبری حاضر نشد

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، دو تیم استقلال تهران و تراکتور تبریز در چارچوب هفته شانزدهم لیگ برتر از ساعت 16:15 یکشنبه 28 دی، در ورزشگاه خالی از تماشگر شهید نصیری به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت این دیدار با تساوری بدون گل به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، دارگان اسکوچیچ سرمربی تیم تراکتور پس از این دیدار به دلیل بیماری سرماخوردگی و تزریق سرم پس پایان بازی، در نشست خبری این دیدار حضور نیافت.

مهرداد خانبان دستیار اسکوچیچ با حضور در نشست خبری ضمن عذرخواهی از عدم حضور اسکوکیچ سرمربی تراکتور در این نشست، علت این عدم حضور را ناخوش‌احوالی و تزریق سرم به وی اعلام کرد.

وی در مورد نتیجه کسب شده در این دیدار نیز گفت: همانطور که پیش بینی می‌شد با توجه به شرایط خاصی که بر تیم و تمرینات حاکم بود، تنها موفق به کسب یک امتیاز از این دیدار شدیم.

خانبان خاطرنشان کرد: بنا به شرایط کلی بازی، تیم تراکتور بر بازی سوار بود و می‌توانستیم به دو یا سه گل نیز برسیم ولی در نهایت بازی به تساوی ختم شد.