سعید مهری از استقلال رفت
بازیکن 160 میلیونی استقلال، قرارداد خود را فسخ کرد بازیکن 160 میلیونی استقلال، قرارداد خود را فسخ کرد به گزارش عرشه آنلاین؛ سعید مهری هافبک تیم فوتبال استقلال قرارداد خود را با آبیها فسخ کرد.
بازیکن 160 میلیونی استقلال، قرارداد خود را فسخ کرد
به گزارش عرشه آنلاین؛ سعید مهری هافبک تیم فوتبال استقلال قرارداد خود را با آبیها فسخ کرد.
سعید مهری هافبک تیم فوتبال استقلال قرارداد خود را با آبیها فسخ کرد. هافبک مورد علاقه ریکاردو ساپینتو احتمالا در تعطیلات زمستانی به تیم آپوئل خواهد پیوست.
ماجرای سعید مهری و قرارداد 160 میلیونی او با استقلال، مدتهاست که نقل محافل فوتبالی بوده است و تاکنون افراد مختلفی به این موضوع واکنش نشان داده و چنین رقمی را باورنکردنی و دور از ذهن توصیف کردند. مرتضی پورعلیگنجی هم واکنشی طعنه آمیز به قرارداد 160 میلیونی حسین مهری داشته و گفت: «آن که دمش گرم. به خاطر عشقش بزرگواری کرده است. احتمالا اسنپ کار میکند. انشاءالله خدا یک جای دیگر به زندگیاش برکت دهد.»
منبع: خبر ورزشی هم اکنون دیگران می خوانند-
فال قهوه امروز یکشنبه 17 دی 1402 | قهوه ات رو بخور فال بعد بگیر
-
خبر خوب برای طرفداران سریال پوست شیر; فصل دوم سریال «پوست شیر» در راه
-
حکم اعدام برای مربی فوتبال به اتهام آزار پسربچهها
-
حقوق بازنشستگان، کارگران و کارمندان چقدر می شود؟ + جدول حقوقهای 1403
-
فاجعه در آموزش کشور؛ زنگ هشدار در 17 استان
-
یک خبر نگرانکننده و ترسناک از زمستان سخت 1402 و تابستان جهنمی 1403
-
فروش ویژه ایران خودرو و سایپا تا پایان سال / فروش 120هزار خودرو 5 درصد زیر قیمت بازار