سه‌شنبه 10 شهریور 1405

سند مالکیت دلیل تصرف در حریم 60 متری ساحل ناز نمی‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
سند مالکیت دلیل تصرف در حریم 60 متری ساحل ناز نمی‌شود

قشم - ایرنا - هرگونه دخل و تصرف در حریم 60 متری ساحل ناز بر اساس قانون ممنوع است و این قاعده شامل افراد دارای سند مالکیت نیز می‌شود.

مشاور امنیتی و انتظامی این سازمان روز دوشنبه به خبرنگاران گفت: در این راستا اراضی متصرف شده در سواحل جزایر ناز با مجوز و دادستان شهرستان، رفع تصرف شد.

حسین رفیعی افزود: جزایر ناز به عنوان یک اثر ملی و طبیعی به ثبت رسیده و کاربری گردشگری دارد.

وی ادامه داد: این روند تا رفع تصرف کامل این جزایر از اماکن ساخته شده غیرقانونی، ادامه دارد.

مشاور امنیتی و انتظامی سازمان منطقه آزاد قشم تصریح کرد: البته حقوق مالکان که در گذشته و حال اقدام به ساخت و ساز کرده‌اند مورد احترام است و برای آن چاره اندیشی می‌شود.

وی افزود: تلاش می‌شود با برگزاری کمیسیون‌های لازم در مورد انتقال این مالکیت به منطقه دیگری در جزیره قشم و معادل سازی این زمین‌ها با زمین های جدید، انصاف در حق مالکان رعایت شود.

رفیعی ادامه داد: با توجه به حاشیه‌سازی‌های اخیر و نشر اکاذیب توسط شبکه‌های معاند، دستگاه‌های قضایی با کسانی که به نشر اکاذیب اقدام کرده‌اند، برخورد خواهد کرد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود 150 هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول 150 و عرض میانگین 11 کیلومتردر میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

*س_برچسب‌ها_س*