سه‌شنبه 6 آذر 1403

سهم 52 درصدی بزرگترین بندر تجاری کشور در تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی / روند ترخیص نهاده‌های دامی در بندر شهید رجایی رضایت‌بخش است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
سهم 52 درصدی بزرگترین بندر تجاری کشور در تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی / روند ترخیص نهاده‌های دامی در بندر شهید رجایی رضایت‌بخش است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور، روند ترخیص و توزیع کالاهای اساسی به خصوص در بخش نهاده‌های دامی به عنوان یک ضرورت بسیار مهم در بندر شهید رجایی را مطلوب و رضایت‌بخش دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ محسن کوشش تبار، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور روز پنج‌شنبه در بازدید از بندر شهید رجایی اظهار کرد: ستاد تنظیم بازار، وزارت کشور را موظف کرده تا نسبت به کاهش فرآیندهای اداری ترخیص، تسریع وارسال کالاها اقدام و یک بازنگری در سازمان‌های مرتبط صورت گیرد به همین منظور جلسه مشترکی و بازدید میدانی امروز از این بندر بزرگ صورت گرفت و فرآیند ترخیص کالاها از زمان حضور کشتی در لنگرگاه تا ترخیص آن به خصوص در بخش نهاده‌های دامی با دقت مورد ارزیابی قرار گرفت.

وی با اشاره به سهم 52 درصدی بندر شهید رجایی در تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی، افزود: سرعت انتقال کالاها در این بندر رضایت‌بخش بوده و تلاش ما براین است با تقویت مسیر ارتباطی بین بانک مرکزی و صاحبان کالای دولتی و بخش خصوصی و همچنین با مقررات‌زدایی از روند تشریفات اداری و گمرکی سرعت انتقال کالاها به سراسر کشور افزایش یابد.

کوشش تبار در پاسخ به سوال مطرح شده پیرامون احصا نقاط قوت و ضعف در فرآیند ترخیص کالاها و تبدیل راهکارها به یک مصوبه نیز گفت: این فرآیند از زمانی که کشتی وارد لنگرگاه می‌شود تا مرحله تخلیه و ارسال کالا به هماهنگی بیشتر دستگاه‌ها و نهادهای ذی ربط نیاز دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور ادامه داد: در نشست امروز با نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های مربوطه در استان هرمزگان نیز تاکید شد به منظور ارتقاء بهره‌وری در توزیع و ارسال به موقع کالاها، قوانین و مقررات دست و پاگیر هرچند وقت یکبار مورد بازبینی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه نهاده‌های دامی نیاز مبرم برای تامین خوراک دامداری‌ها و مرغداری‌هاست و تسریع در روند ترخیص این کالای استراتژیک با همکاری دستگاه‌های مختلف اهمیت بسزایی دارد، خاطرنشان کرد: تلاش دولت بر این است که زنجیره قبل از تولید و بعد از آن تا مرحله مصرف را به طور کامل بررسی و اگر اشکالاتی در این مسیر وجود دارد، آن را مرتفع کند.

کوشش تبار در پایان گفت: مشکلات و راهکارهای مطرح شده در نشست امروز در قالب مصوبه‌ای به معاون اول رییس جمهور تقدیم تا در ستاد تنظیم بازار نسبت به رفع چالش‌های کلان تصمیم‌گیری شود.

انتهای پیام /