جمعه 19 بهمن 1403

سه پاسدار سپاه کردستان در دیواندره به شهادت رسیدند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
سه پاسدار سپاه کردستان در دیواندره به شهادت رسیدند

سنندج - قرارگاه حمزه سیدالشهدا با انتشار اطلاعیه ای از شهادت سه پاسدار سپاه بیت المقدس کردستان در شهرستان دیواندره خبر داد.

سنندج - قرارگاه حمزه سیدالشهدا با انتشار اطلاعیه ای از شهادت سه پاسدار سپاه بیت المقدس کردستان در شهرستان دیواندره خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قرارگاه حمزه سیدالشهدا ظهر امروز سه شنبه با انتشار اطلاعیه‌ای از شهادت سه پاسدار سپاه بیت المقدس کردستان در دیواندره خبر داد.

در این اطلاعیه آمده است: به استحضار مردم شریف و شهید پرور ایران اسلامی می‌رساند امروز سه شنبه 16 آذر 99 در پی درگیری نیروهای جان بر کف سپاه بیت المقدس استان کردستان با گروهک ضد انقلاب در منطقه عمومی دیواندره، سرباز ولایت سرهنگ پاسدار شکیبا سلیمی از فرماندهان شجاع و دلیر سپاه بیت المقدس و معاون عملیات قرارگاه استانی شهید شهرامفر کردستان پس از عمری مجاهدت و فداکاری در راه امنیت پایدار استان کردستان به درج رفیع شهادت نایل آمد.

سرهنگ شکیبا در یازدهمین روز از ماه مبارک رمضان به همراه دو نفر دیگر از رزمندگان غیور اسلام، جعفر نظامپور و محمد شکری پس از درگیری و به درک واصل نمودن تعدادی از عناصر ضد انقلاب شهد شیرین شهادت را با زبان روزه نوشیدند.

این فرمانده فداکار در این اواخر در راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا از هیچ تلاشی دریغ نورزید و در کنار مردم، همراه با سایر تلاشگران عرصه‌ی سلامت، بعنوان یک مجاهد فی سبیل الله تلاش مؤمنانه و مجاهدانه نمود.

قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) و سپاه بیت المقدس کردستان ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت این مجاهدان عالیقدر به محضر مقدس حضرت ولیعصر (عج) و رهبر عظیم الشان انقلاب اسلامی و ملت شهید پرور و قدرشناس استان کردستان و آحاد رزمندگان منطقه‌ی شمالغرب و خانواده معظم شهدا و بالاخص به خانواده آن شهیدان والامقام، بر ادامه راه این شهیدان تاکید می‌نماید.