سه‌شنبه 28 اسفند 1403

سکه به کانال 90 میلیون تومان رفت

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
سکه به کانال 90 میلیون تومان رفت

به گزارش خبرگزاری اقتصاد ایران، در حالی آخرین روز از فعالیت بازار طلا و سکه را در سال 1403 سپری می‌کنیم و بازار هنوز رسماً فعالیت خود را آغاز نکرده است اما با این حال در بازار فردوسی قیمت سکه امامی در طول 24 ساعت گذشته با افزایش 6 میلیون تومانی قیمت، به کانال 90 میلیون تومان رسید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد سکه امامی امروز در بازار با قیمت 90 میلیون و 510 هزار تومان دیده می‌شود. هر قطعه سکه امامی در طول 24 ساعت گذشته در حدود 6 میلیون و 5 هزار تومان افزایش قیمت داشته است.

قیمت هر قطعه سکه‌بهار آزادی طرح قدیم نیز در کانال 81 میلیون تومان قرار دارد. بر همین اساس، هر قطعه سکه بهار آزادی با افزایش 3 میلیون و 490 هزار تومانی، 81 میلیون و 475 هزار تومان شد.

نیم‌سکه 56 میلیون تومان قیمت پیدا کرد. به این ترتیب، نیم‌سکه با افزایش 2 میلیون تومانی، در کانال 56 میلیون تومان قرار گرفت.

ربع‌سکه همچنین با افزایش یک میلیون و 700 هزار تومانی، 29 میلیون و 700 هزار تومان قیمت خورد.

سکه گرمی نیز در بازار با افزایش 600 هزار تومانی با قیمت 14 میلیون و 600 هزار تومان دیده می‌شود.

برخی از تحلیلگران بازار معتقدند افزایش قیمت دلار و قیمت جهانی طلا که به دلیل حملات آمریکا به یمن و غزه در این افزایش قیمت نقش مؤثری داشته است.