چهارشنبه 28 آبان 1404

شارژ دوباره بورس

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در آخرین هفته آبان ماه، با رشد نماگرهای سهامی به اتمام رسید. در روزهای اخیر و در کلیت بازار سهام، نشانه‌هایی از تمایل جریان پول به سمت نمادهای کوچک بازار مشاهده شده است.

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد؛ معاملات بورس تهران در آخرین هفته آبان ماه، با رشد نماگرهای سهامی به اتمام رسید. در روزهای اخیر و در کلیت بازار سهام، نشانه‌هایی از تمایل جریان پول به سمت نمادهای کوچک بازار مشاهده شده است. این تمایل از جاماندگی سهام کوچک نسبت به سهام متوسط و بزرگ بازار نشات می‌گیرد. در روند صعودی اخیر بازار سهام، سهام بزرگ و شاخص‌ساز بازار بیش از سهام کوچک رشد کردند.

در روزهای اخیر، رشد سهام کوچک بازار در راستای جبران جاماندگی این نوع از سهام صورت گرفته است. صندوق‌های طلا نیز در معاملات هفته گذشته، به روند جذب سرمایه‌های خرد حقیقی ادامه دادند و بیست و نهمین صندوق طلا نیز پذیره‌نویسی شد.

علی عبدالمحمدی، خبرنگار گروه بورس "دنیای اقتصاد" در این ویدیو به تحلیل وضعیت معاملات بورس تهران در آخرین هفته آبان‌ماه می‌پردازد.