پنج‌شنبه 8 آذر 1403

شبکه نمایش خانگی

شبکه نمایش خانگی

خبرگزاری دانا

گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در مجموع تا تابستان 1401 تولید 6 سریال جدید در قالب 185 قسمت (به جز نگارش سریال‌های جدید) را در دست تولید دارد.

خبرگزاری دانا

پس از استقبال مخاطبان از سریال های اخیر شبکه نمایش خانگی مثل «زخم کاری، قورباغه و خاتون» دو سرویس فیلیمو و نماها در رقابتی تنگاتنگ در حال ساخت سریال های اختصاصی خود هستند تا مخاطبان بیشتری را به سمت خود جذب کنند.

خبرگزاری ایسنا

با تاکید اخیر وزیر جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر اینکه سازمان سینمایی مسئولیت صدور مجوز VODها را بر عهده دارد و اینکه برخی دوستان این مجوزها را در دست دارند باید از این حال در بیاید، این پرسش را مطرح می‌کند که آیا طبق برخی گمانه‌زنی‌ها ممکن است ساترا از زیر مجموعه صدا و سیما خارج شود؟!

وب‌گاه خبر آنلاین

بهرنگ ملک‌محمدی اعلام کرد، گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در مجموع تا تابستان 1401 تولید شش سریال جدید در قالب 185 قسمت (به جز نگارش سریال‌های جدید) را در دست تولید دارد.

وب‌گاه خبر آنلاین

بحث سانسور سریال‌های شبکه نمایش خانگی، این روزها بسیار داغ است و پلتفرم‌ها از این موضوع برای تبلیغات استفاده می‌کنند تا مخاطب جذب کنند. ساترا نیز با دریافت پول برای اعمال این ممیزی‌ها روی سریال‌ها و برنامه‌ها، پول دریافت می‌کند. در واقع، قوانین نظارتی هم برای پلتفرم‌ها و هم برای ساترا، منفعت مالی دارد.

خبرگزاری ایسنا

بهرنگ ملک‌محمدی اعلام کرد، گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما در مجموع تا تابستان 1401 تولید شش سریال جدید در قالب 185 قسمت (به جز نگارش سریال‌های جدید) را در دست تولید دارد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «محمدمهدی اسماعیلی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره اینکه اعطای مجوز به وی او دی‌ها توسط ساترا است یا وزارت ارشاد و یا صداوسیما گفت: در سال‌های اخیر اختلافاتی در این باره بوجود آمده است و ما دنبال حل کردن آن هستیم. وی ادامه داد: به همین دلیل ان شاء الله بزودی در سازمان صداوسیما و ارگان‌های دیگر جلساتی داریم برای اینکه این مسئله را تعیین تکلیف...

خبرگزاری ایسنا

بازگشت رضا عطاران به تلویزیون. این تیتر شاید یکی از معدود اخباری باشد که در تمام ده دوازده سال اخیر کهنه نشده و هر از چندی شاهد انتشار آن در یکی از رسانه‌ها یا روزنامه‌های ایران بوده‌ایم. اتفاقی که این روزها یک بار دیگر تکرار شده و نام رضا عطاران یک بار دیگر به عنوان سریال‌سازی که می‌تواند نقطه پایان بر رکود و فترت تلویزیون بگذارد، مطرح شده است.

خبرگزاری دانا

شورای پروانه تولید و انتشار محتوای حرفه‌ای «ساترا» اخیرا 8 فیلمنامه را که در دولت قبل مجوز گرفته بودند به دلیل خشونت بیش از حد، ارائه تصویر سیاه از ایران، ترغیب به مصرف مواد مخدر و تخریب نظام خانواده باطل کرد.

وب‌گاه خبر آنلاین

روزنامه شهروند نوشت: بازگشت رضا عطاران به تلویزیون. این تیتر شاید یکی از معدود اخباری باشد که در تمام ده دوازده سال اخیر کهنه نشده و هر از چندی شاهد انتشار آن در یکی از رسانه‌ها یا روزنامه‌های ایران بوده‌ایم. اتفاقی که این روزها یک بار دیگر تکرار شده و نام رضا عطاران یک بار دیگر به عنوان سریال‌سازی که می‌تواند نقطه پایان بر رکود و فترت تلویزیون بگذارد، مطرح شده است.

وب‌گاه الف

مجموعه‌های شبکه نمایش خانگی این روز‌ها مشتریانی به مراتب بیشتر از سریال‌های تلویزیونی به خود جلب کرده‌اند و طبق آمار ارائه شده از سوی دبیر انجمن صنفی «وی‌او‌دی» فقط در سال 1400 رقمی بیش از 2 هزار میلیارد تومان برای ساخت مجموعه‌های نمایشی در وی‌او‌دی‌ها سرمایه‌گذاری شده است، این رقم به معنای ورود حجم بالایی از آثار نمایشی در آینده است، اما در مقابل چقدر نظارت در این شبکه فنی و حرفه‌ای...

خبرگزاری ایسنا

تهیه کننده «افرا» با بیان اینکه تا پایان پخش سریال، درگیر تدوین، موسیقی و صداگذاری کار هستند، گفت: به دلیل پخش یکباره «افرا»، کمی خودمان را به روز کردیم و اکنون هرشب به شکل قسمت به قسمت تدوین کار را پیش می بریم.

خبرگزاری دانشجو

خبرگزاری دانا

«قبله عالم» در ادامه مسیر فیلم های مبتذل و سطح پایینی همچون «اکسیدان و چهار انگشت» حامد محمدی را در مسیری قرار داده که به جای ماندگاری تنها به فکر گیشه و پول سازی در شبکه نمایش خانگی است.

وب‌گاه خبر آنلاین

مهر نوشت: نازنین کیوانی در نقش یک اینفلوئنسر فضای مجازی مقابل دوربین «سرجوخه» به تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفری و کارگردانی احمد معظمی می‌رود.

وب‌گاه خبر آنلاین

ایسنا نوشت: شمسی فضل‌اللهی، پیشکسوت عرصه‌های سینما، تئاتر، تلویزیون، رادیو و دوبله درباره علت تمایل بیشتر هنرمندان به حضور در سریال‌های شبکه نمایش خانگی نسبت به تلویزیون می‌گوید متاسفانه در تلویزیون وضعیت به گونه‌ای است که حتی سراغ یک تار موی آدم هم می‌آیند که باید پوشانده شود و به قدری ممیزی اعمال می‌کنند که بازیگران هنرشان را از دست می‌دهند.