شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی
نمایش هرکسی یا روز می میرد یا شب من شبانه روز به نویسندگی و کارگردانی سجاد افشاریان سال 98 از شهریور ماه الی بهمن به مدت شش ماه و به مدت زمان دوازده هزارو هفتصد و بیست دقیقه روی صحنه بود؛ این تئاتر به عنوان پر مخاطب ترین و پر فروش ترین تئاتر سال 98 و قبل از دوران کرونا شناخته شد.
محمدحسین مهدویان گفت: مساله من ایران بوده و این موضوع هیچ وقت تغییر نکرده است. اگر میگویید من عوض شدم، بروید یک بار دیگر از فیلم اول من، از «آخرین روز زمستان» از «ایستاده در غبار» بیایید تا امروز و ببینید موضع من راجع به ایران و راجع به وطنی که در آن رشد کردم و عاشقش هستم، آیا تغییر کرده یا نکرده.
فکر میکنم از داخل خون درآمدن رستگاری و رشد برای آدم ایجاد میکند. تصویر کردن عریان خشونت در هنرهای نمایشی و ادبیات، تا حدی مانع رواج خشونت در زندگی واقعی میشود.
نمیشود از فاجعه سردشت چیزی شبیه هولوکاست یهودیان در جنگ جهانی دوم قالبگیری کرد، چون اولا آنها بهعنوان کرد مورد حمله قرار نگرفتند، بلکه بهعنوان شهروندان ایرانی موردحمله قرار گرفتند.
ایسنا نوشت: مهدی فخیم زاده که این روزها در سریالی با عنوان «اپیدمی» با موضوع کرونا به ایفای نقش می پردازد، از دشواری های کار در شرایط کرونا سخن می گوید.
مهدی فخیم زاده که این روزها در سریالی با عنوان «اپیدمی» با موضوع کرونا به ایفای نقش می پردازد، از دشواری های کار در شرایط کرونا سخن می گوید و یادآور می شود: من در هر شرایطی کار کردم؛ از کارهای دشوار در بمباران تهران در سال 60 گرفته تا کارهای تاریخی و هلی کوپتربازی «خواب و بیدار» و غیره، اما شرایط کرونایی تجربه ای است که هیچگاه تا به حال نداشتم و با همه اینها فرق می کند.
نبود منابع مالی، موانع خودساخته، خانهنشینیهای کرونایی و به طور کلی چالشهای انباشته چندین ساله به تهدیدی برای جامعه مخاطبان تلویزیون تبدیل شده و افت کمی و کیفی تولیدات آن را رقم زده است.
دومین شماره نشریه «سینماچی» با نگاهی به سریال «زخم کاری» منتشر شده است. این نشریه نظرسنجی را از سوی خبرنگاران منتشر کرده است تا میانگین نمره ای که به این سریال تعلق می گیرد را نشان دهد.
من وطنم را خیلی دوست دارم. اصلا فکر اینکه یک وقت کاری کنم که یک هموطنم اشتباه برداشت کند و تصمیمی بگیرد که بد باشد، برایم ترسناک است.
نعیمه نظامدوست، معتقد است در حال حاضر جای سریالهای کمدی مخصوصا سریالهای رضا عطاران و مهران مدیری در تلویزیون بسیار خالی است و این اتفاق افتاده چون ظرفیت و جنبه شوخی نداریم.
فرهیختگان نوشت: بیژن بیرنگ میگوید از آن جایی که مسئولین زن توسریخور را بیشتر دوست داشتند به آنها؛ دستاندرکاران سریالهایی چون «خانه سبز» و «همسران» اعلام شد که شما در دورهای زنها را پررو کردید و این مسئله طوری بیان شد که انگار هرکدام از آثاری که ساختهاند جرم تلقی میشود.
ایسنا نوشت: کیانوش عیاری، کارگردان سینما و تلویزیون، اعلام کرد سریال «87 متر» آماده پخش است، ولی مدیران تلویزیون چون نگران بودند شاید یکی دو قسمت کار در میانه راه به موقع نرسد، ترجیح دادند مجموعهای دیگر را روی آنتن ببرند.
ناصر ممدوح با یادآوری وضعیت دوبله در دهه 60 خورشیدی، از سریال «سالهای دور از خانه» که در ایران به «اوشین» معروف شده بود گفت. او تاکید کرد با سانسور و تغییر داستان این سریال، خود ژاپنیها ابراز تمایل کرده بودند این نسخه تازه و متفاوت «اوشین» را از ما بخرند.
کیانوش عیاری درباره ی سریال «روگار قریب» که به گفته خودش در ابتدا نمی خواست کارگردانی آن را بپذیرد، اینگونه می گوید: در حین ساخت این سریال، فکر نمی کردم که دارم کار تلویزیونی انجام می دهم؛ من تمام وجودم، تمام تجاربم، تمام دانسته ها و اندوخته هایم را در این مجموعه صرف کردم.
11 سال از زمانی که اولین سریال شبکه نمایش خانگی پخش شده و مردم سیدیهایش را میخریدند و داخل دستگاه میگذاشتند و بعد هم قرضش میدادند به فامیل یا همسایهها، گذشته است.