شلیک جنگندههای F-4 نیروی هوایی به اهداف متحرک دریایی / پرواز شناسایی جنگنده میراژ در ارتفاع پائین / عملیات رهگیری پهپاد کرار
شلیک جنگندههای F-4 نیروی هوایی ارتش به اهداف متحرک دریایی، پرواز شناسایی جنگنده میراژ در ارتفاع پائین، پرواز «سیمرغ»، صنعت دفاعی در آسمان سواحل جنوبی کشور، شلیک موشک «15 خرداد»؛ از سامانههای راداری بومی، از محورهای مهم عملیاتی رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش است، رصد و پایش حریم هوایی کشوردر این رزمایش انجام شد.
خبرگزاری میزان - مراحل اصلی رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش، امروز با نام مقدس یا رسولالله (ص) با حضور و گسترش یگانهای پیاده، زرهی و مکانیزه نیروی زمینی ارتش، سامانههای پدافندی نیروی پدافند هوایی، شناورهای سطحی و زیرسطحی نیروی دریایی ارتش با پشتیبانی جنگندهها و پهپادهای نیروی هوایی ارتش در منطقه عمومی سواحل مکران آغاز شد.
آمادگی برای برقراری صلح و دوستی با تکیه بر ظرفیتهای درون منطقهای
آمادگی برای برقراری صلح و دوستی با تکیهبر ظرفیتهای درون منطقهای «آمادگی برای برقراری صلح و دوستی با تکیه بر ظرفیتهای درون منطقهای»، شعار رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش است.
متخصصین جوان ستاد کل نیروهای مسلح، قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیاء (ص) و ارتش جمهوری اسلامی ایران ابعاد مختلف رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش را مورد ارزیابی قرار دادند.
تیپهای تفنگدار و تکاور نیروی دریایی با همراهی یگانهایی از نیروی زمینی ارتش، علیه واحدهای سطحی نیروهای حملهور در قالب یگانهای دشمن، در سواحل جنوبی کشور، تصویرساز گوشههای از اقتدار ارتش در سواحل جنوبی کشور بودند.
رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش، صحنه استفاده از نسل جدید موشکهای هوابهسطح
جنگندههای فانتوم، در این رزمایش تیراندازی به اهداف متحرک دریایی را انجام دادند، رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش، صحنه استفاده از موشکهای بهینهشده بود و در این رزمایش، نسل جدید موشکهای هوابهسطح با انهدام اهداف دشمن نمایش داده شد.
عملیات پشتیبانی از یگانهای سطحی نیروی دریایی ارتش در این رزمایش، توسط جنگندههای F-4 نیروی هوایی ارتش با شلیک به اهداف متحرک دریایی
عملیات پشتیبانی از یگانهای سطحی نیروی دریایی ارتش در این رزمایش، توسط جنگندههای F-4 نیروی هوایی ارتش با شلیک به اهداف متحرک دریایی انجام شد.
پرواز شناسایی توسط جنگنده میراژ در ارتفاع پایین، یکی دیگر از عملیاتها در قالب رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ارتش است، این جنگنده، از پیشرفتهترین هواپیماهای حال حاضر نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که از لحاظ فناوری در نسل چهارم قرار گرفته و رادار این پرنده دارای قابلیتهای فراوانی نظیر رهگیری و شناسایی اهداف زمینی، هوایی و همچنین شناسایی اهداف دریایی است.
پرنده بدون سرنشین «سیمرغ»، محصول دفاعی کاملا ایرانی
پرنده بدون سرنشین «سیمرغ»، محصول دفاعی کاملا ایرانی پرنده بدون سرنشین «سیمرغ»، محصول دفاعی کاملا ایرانی، با برد بلند با بمبهای نقطه زن، اهداف دشمن را منهدم کرد و قطرهای از اقیانوس دستاوردهای پهپادی صنعت دفاعی کشور را در قاب رزمایش مشترک ذوالفقار1400 در سواحل جنوب کشور به تصویر کشید.
رصد، شناسایی، کشف و انهدام یک فروند پهپاد دارا موتور جت، به عنوان پرنده دشمن، توسط سامانههای راداری پدافند هوایی با موشک «15 خرداد»
رصد، شناسایی، کشف و انهدام یک فروند پهپاد دارا موتور جت، به عنوان پرنده دشمن، توسط سامانههای راداری پدافند هوایی با موشک «15 خرداد»، فصلی از کارنامه قطور این نیرو را در ساخت سامانههای راداری بومی مدرن در رزمایش مشترک ذوالفقار 1400 ورق خورد، سامانه بومی 15 خرداد، هدف هوایی متخاصم که قصد ورود به منطقه عمومی رزمایش را داشت، پس از کشف توسط سامانههای راداری نیروی پدافند هوایی و با هماهنگی شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور، منهدم کرد.
پهپاد «کرار»، یکی از محصولات بومی صنعت دفاعی کشور
پهپاد «کرار»، یکی از محصولات بومی صنعت دفاعی کشور، در این رزمایش، اجرای عملیات رهگیری هوایی پرندههای متخاصم را در رزمایش مشترک ذوالفقار1400 در سواحل جنوب کشور برعهده داشت.
شلیک بمبهای 250 پوندی، توسط جنگندههای F-4 نیروی هوایی ارتش
بمبهای 250 پوندی، توسط جنگندههای F-4 نیروی هوایی ارتش، مناطق در تصرف یگانهای حمله ور در نقش دشمن را مورد هدف قراردادند.
استفاده از سامانههای شنود و جهتیاب یگانهای تاکتیکی و ساحلی، پهپادهای شناسایی ایرانی ابابیل 3، یسیر، صادق، مهاجر 4 و سیمرغ و انواع هواپیماهای شناسایی
سامانههای شنود و جهتیاب یگانهای تاکتیکی و ساحلی، پهپادهای شناسایی ایرانی ابابیل 3، یسیر، صادق، مهاجر 4 و سیمرغ و انواع هواپیماهای شناسایی شامل (P 3 F، RF 4 و بویینگ 707) در این رزمایش در اجرای عملیات جمعآوری اطلاعات الکترونیکی و سیگنالی و ضدالکترونیکی نیروهای مهاجم مورداستفاده قرار گرفت.
پایداری ارتباطات در فضای مطلق جنگ الکترونیک، رصد و پایش حریم هوایی کشور و منطقه عمومی رزمایش در پهنه آبی جنوب کشور توسط نیروی پدافند هوایی ارتش، اجرای آتش توسط سامانههای پدافندی برای مقابله با اهداف متخاصم و همچنین اجرای عملیات گشت هوایی توسط خلبانان تیزپرواز و پهپادهای نیروی هوایی ارتش از نقاط قوت ساختار چندوجهی این رزمایش است.