چهارشنبه 24 بهمن 1403

شناسایی پیکر مطهر دو تن از شهدای دفاع مقدس در استان مرکزی

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
شناسایی پیکر مطهر دو تن از شهدای دفاع مقدس در استان مرکزی

گودرزی گفت: پیکرهای مطهر دو تن از شهدای تازه شناسایی شده که بر اساس آزمایش DNA هویتشان مشخص شده به نام های شهید اسدالله اسدی و علی اکبر سلیمانی که در جزیره مجنون به شهادت رسیدند و پس از سال ها فراق شناسایی و به وطن بازگشتند به زودی وارد استان خواهند شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ محمد گودرزی معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به شناسایی دو تن از شهدای دفاع مقدس استان اظهار داشت: شهدا گوهرهای گران بها و چراغ راه بشریت و حجت خدا بر روی زمین هستند و توانستند با طی کردن قله های بلند سعادت ماندگار شوند و امروز همه داشته هایمان را مدیون شهدا و خانواده معظم آنها هستیم‌.

وی با بیان اینکه شهدا فرهنگ حسینی (ع) و حماسه عاشورا را در انقلاب اسلامی جاری کردند، افزود: خانواده معظم شهدا با رفتار زینبی (س) راه و سیره شهدا را ادامه دادند و آن را ترویج نمودند.

سرهنگ گودرزی با اشاره به شناسایی پیکر مطهر دو تن از شهدای دفاع مقدس بیان کرد: افتخار این را داریم به استقبال پیکر مطهر دو تن از شهدای تازه شناسایی شده دوران دفاع مقدس که سال ها در گمنامی چهره در نقاب خاک کشیده بودند و امروز آمدند تا فضای شهر و استان را معطر کنند برویم و مردم استان مرکزی در این هفته میزبان دو تن از شهدای والامقام خواهند بود.

وی افزود: مردم ولایت‌مدار استان مرکزی که همواره با استقبال با شکوه از شهدا و مراسم آنها قدردانی خود را از شهدا نشان داده اند بار دیگر برای استقبالی ماندگار و حماسی آماده خواهند شد و برگ زرینی در تاریح این استان رقم خواهند زد.

معاون هماهنگ کننده سپاه روح الله استان مرکزی ادامه داد: پیکرهای مطهر دو تن از شهدای تازه شناسایی شده که بر اساس آزمایش DNA هویتشان مشخص شده به نام های شهید اسدالله اسدی و علی اکبر سلیمانی که در جزیره مجنون به شهادت رسیدند و پس از سال ها فراق شناسایی و به وطن بازگشتند به زودی وارد استان خواهند شد.

وی خاطر نشان کرد: در حال برنامه ریزی برای برگزاری مراسم تشییع و خاکسپاری دوتن از شهدای والامقام تازه شناسایی شده هستیم که زمان های آن به زودی اعلام خواهد شد.

شهید والامقام علی‌اکبر سلیمانی در اولین روز از فروردین‌ماه سال 1342 در میلاجرد از توابع شهرستان کمیجان چشم به دنیا گشود، در زمان جنگ تحمیلی در سال 1366 جهت انجام خدمت مقدس سربازی به عنوان پاسدار وظیفه لشکر مهندسی رزمی 42 قدر در منطقه عملیاتی جزیره مجنون در چهارم تیر سال 1367 به شهادت رسید، پیکر مطهر شهید در منطقه نبرد مفقود شد.

شهید والامقام اسدالله اسدی در سال 1342، در روستای میلاجرد، دیده به دیدار پدر و مادر منور کرد، برای انجام خدمت وظیفه، به عنوان سرباز، عازم جنوب کشور گردید، از طرف لشکر مهندسی رزمی 42 قدر امر جهاد یافت و پس از رشادت های فراوان در تاریخ چهارم تیرماه سال 1367، به همراه هم رزم و هم‌سنگر و دوست صدیق و شهید وارسته، علی‌اکبر سلیمانی، در جزیره مجنون به معبود خود پیوست و به شهادت رسید، پیکر مطهر او در منطقه مفقود شد.

انتهای پیام /