شنا در استخر باغ نخستین غرق شدگی امسال را در زنجان ثبت کرد
زنجان - ایرنا - مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: پسر نوجوان که در منطقه بیر شهرستان ابهر به منظور شنا وارد استخر یکی از باغات شده بود دچار غرق شدگی شده و جان خود را از دست داد.
صفی الله کرامتی، روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: متاسفانه این نوجوان که 14 یا 15 ساله بود وارد استخر آب باغ همسایه که دارای درب و حصار نیز می باشد شده و در حین شنا دچار حادثه تلخ غرق شدگی می شود.
وی با بیان اینکه گفته می شود این نوجوان حادثه دیده به فن شنا نیز آشنا بوده است اما این دلیلی برای غرق شدگی نیست، اظهار داشت: افراد به ویژه نوجوانان و جوانان یقین بدانند که شنا در محل های نامطمئن و فاقد ناجی غریق به هیچ وجه جایز نیست.
کرامتی با اشاره به اینکه این استخر به شکل نایلونی بوده است، افزود: خطر غرق شدگی در محل هایی چون سدها، آبگیرها و رودخانه ها، همواره در کمین شناگران است و لازم است علاقه مندان به شنا در مکان های دارای ناجی غریق به این ورزش و تفریح بپردازند.
مدیرکل مدیریت بحران استان زنجان گفت: در محل هایی که ناجی غریق وجود دارد خطر غرق شدگی بسیار پایین است چراکه اگر اتفاقی برای شناگر رخ دهد در این صورت بلافاصله ناجی غریق وارد آب شده و جان حادثه دیده را با بیرون کشیدن از آب نجات می دهد.
رییس هیات نجات غریق و غواصی استان زنجان نیز پنجم اردیبهشت ماه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا نسبت به شنا در محل های نامطمئن و فاقد ناجی غریق هشدار داد و گفت: با توجه به گرم شدن هوا و تعطیلی استخرها، امکان شنا در سدها، آبگیرها و رودخانه های زنجان، قوت میگیرد و از علاقهمندان به شنا انتظار می رود با این کار به استقبال غرق شدگی و مرگ ناباورانه نروند.
پرویز سلیمانی، تاکید کرد: خطر غرق شدگی در سدها، آبگیرها و رودخانههای زنجان به خصوص رودخانه قزل اوزن به جد در کمین شناگران بوده و بهتر است افراد از شنا در این مکان های حادثه آفرین و خطرناک خودداری کنند چراکه شنا در چنین مکان هایی حتی برای شناگران ماهر، زبده و حرفهای نیز خطرناک است و بیم ایست قلبی، گرفتگی عضلات، تشنج، افت فشار و افت قند خون حین شنا کردن برای آنان وجود دارد.
به گزارش ایرنا، پارسال تعداد غرق شدگان در آب سدها و رودخانههای استان زنجان (12 اردیبهشت تا 4 مرداد ماه 99) به پنج نفر رسید.
*س_برچسبها_س*