شنبه 4 مرداد 1404

شهرداری تمام چاه‌های آب شربش را در اختیار وزارت نیرو گذاشته است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
شهرداری تمام چاه‌های آب شربش را در اختیار وزارت نیرو گذاشته است

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری چاه‌های خود را برای تأمین آب شرب در اختیار وزارت نیرو قرار داده است.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: شهرداری چاه‌های خود را برای تأمین آب شرب در اختیار وزارت نیرو قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در رابطه با اظهارات سخنگوی صنعت آب کشور مبنی بر اینکه شهرداری تهران 700 چاه در اختیار دارد که 55 حلقه آن شرب است، اذعان کرد: بنده از دوستان صنعت آب کشور به ویژه تهران انتظار نداشتم که چنین مواضع اختلاف آفرینی را مطرح کنند؛ آن هم در مورد شهرداری که شانه خود را زیر بار آسیب‌های جنگ قرار داده و برای کمک به بخش‌های مختلف تلاش می‌کند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه نباید فرصت‌ها را به تهدید تبدیل کنیم و قوت‌ها را ضعف ببینیم، یادآور شد: اینکه شهرداری 700 حلقه چاه دارد، مربوط به امروز و دیروز نیست. شهرداری به بخش‌های مختلف خدمات‌رسانی می‌کند و ما مدتهاست چاه‌ها را در اختیار وزارت نیرو قرار داده‌ایم و وزارت نیرو هم از آن برای تأمین آب شرب استفاده می‌کند.

وی افزود: ما معتقدیم که با وزارت نیرو و آبفا باید همکاری مشترکی داشته باشیم. آنها در این مسئله که بتوانیم از پساب استفاده کنیم و چاه‌ها را در اختیار قرار دهیم، از ما انتظار داشتند و ما هم این اقدام را انجام دادیم. چرا دوستان به جای اینکه تقدیر و تشکر کنند، مطالب خلاف واقع می‌گویند؟

سروری همچنین خاطرنشان کرد: ما از این 700 چاه مدتهاست محروم هستیم و آنها را در اختیار شهر و دولت و وزارت نیرو قرار داده‌ایم؛ چون ما هم می‌دانیم که تأمین آب شرب تا چه اندازه مورد اهمیت است و حتماً از فضای سبز اهمیت بیشتری دارد؛ اما حفظ فضای سبز و درختان وظیفه ماست.

وی با بیان اینکه حساسیت‌های شورا بود که حفر چاه جدید در تهران انجام نشود، گفت: ما ظرفیت‌های موجود را هم در اختیار دوستان قرار دادیم. مطرح کردن چنین مطالبی کمکی به افزایش هم‌افزایی و همراهی در تهران نمی‌کند.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه علاقه ما این است که در تمام زمینه‌ها به دولت کمک کنیم، یادآور شد: در همین راستا سال گذشته بدون اینکه وظیفه ما باشد، پنج هزار میلیارد تومان برای انتقال آب از سد لار به دولت کمک کردیم و وقتی این نگاه بر شهرداری حاکم است، چرا با مواضع غلط به جای هم‌افزایی، اختلاف ایجاد می‌کنند؟