شکوریراد: روحانی، مسئولیتناپذیر و همیشه نامحبوب بود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، او میافزاید: آقای حسن روحانی هیچوقت چهره محبوبی نبوده است، نه در بین جناح راست و نه در بین جناح چپ. شکوریراد در ادامه با کتمان مسئولیت اصلاحطلبان در حمایت از روحانی و همچنین سهم بزرگی که از ائتلاف با وی بردند، گفت: آقای روحانی به کسی پاسخگو نبود. اصلاً مسئولیتپذیر نبود، هر کاری کرد، خودش کرد و هم حامیانش را ناامید و سرخورده کرد و هم اعتماد همه...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، او میافزاید: آقای حسن روحانی هیچوقت چهره محبوبی نبوده است، نه در بین جناح راست و نه در بین جناح چپ.
شکوریراد در ادامه با کتمان مسئولیت اصلاحطلبان در حمایت از روحانی و همچنین سهم بزرگی که از ائتلاف با وی بردند، گفت: آقای روحانی به کسی پاسخگو نبود. اصلاً مسئولیتپذیر نبود، هر کاری کرد، خودش کرد و هم حامیانش را ناامید و سرخورده کرد و هم اعتماد همه را از بین برد؛ یعنی ضربههایی که آقای روحانی به اعتماد سیاسی درون مجموعه اصلاحطلب زد هیچکسی نزد. ضربههایی که ما از آقای روحانی خوردیم کمتر از ضربههای نهادهای امنیتی - اطلاعاتی نبود!
او ادامه میدهد: خود آقای روحانی باید جنم و جربزهای از خود نشان میداد که نداد. فراز و فرودهای روحانی اصلاً منطقی نبود؛ یک جاهایی اوج میگرفت که همه میگفتیم داری زیادی تند میروی، بعد یکدفعه ترمز را میکشید و همه را زمین میزد؛ یعنی فراز و فرودهایش زیاد بود.
شکوریراد همچنین با بیان اینکه آقای هاشمی هم وقتی پیششان میرفتیم از روحانی مینالید، گفته است: آقای لاریجانی هم در هیچ زمان و مقطعی هیچ تعاملی با اصلاحطلبان نکرد، هیچ مایهای برای اصلاحطلبان نگذاشت، هیچ کاری که ما یک امتیاز مثبت اخلاقی به او بدهیم انجام نداد؛ یعنی آقای لاریجانی هم مانند آقای روحانی برای عمده اصلاحطلبان قابل قبول نبود. اصلاحطلبان علیرغم رفتار این اشخاص بهخاطر مصلحت کشور و منافع ملی از اینها حمایت کردند، اما آنها هیچکدام قدرشناسی نکردند، بلکه نمکنشناسی هم کردند.
مشرق درباره این اظهارات شکوریراد مینویسد: بیش از آنکه صفات رئیسجمهور سابق اهمیتی داشته باشد؛ ناراستی و ابنالوقتی آقای شکوریراد است. از آنرو که فرضا اگر آقای روحانی حائز اینهمه صفات بد و بیمسئولیتی بوده، پس چرا اصلاحطلبان در انتخابات سال 92 از او حمایت کردند؟! فرض میگیریم که اصلاحطلبان در انتخابات 92 از فهم لازم برخوردار نبودند و آینده را نمیدیدند! اما در انتخابات بعدی یعنی سال 96 که همهچیز را درباره روحانی میدانستند. پس چرا با اشتیاقی بیشتر از روحانی حمایت کردند و حتی گفتند: «ما تضمین روحانی هستیم»!
تئوری «نامزد پوششی» را مگر همین آقایان برای رأیآوری قطعی روحانی مطرح و اسحاق جهانگیری را ذبح عظیم نکردند؟!
دروغهای شکوریراد از اینجا نیز آشکار میشود که روحانی اتفاقا جنم و نمکشناسی خود را به اصلاحطلبان نشان داد. از برجامی که براساس تئوریهای ظریف و علیرغم نظر غیرمثبت نظام پیش برد تا دولتی که عمده مناصب کلیدیاش را به اصلاحطلبان ستادی داد. جالب است که مردم و جوانان اصلاحطلب بدانند ماه عسل روحانی و اصلاحطلبانی که امروز اینگونه به او میتازند به حدی شیرین بود که آقایان میگفتند: باید دست روحانی را بوسید، اصلاحات یعنی روحانی و ما فدائیان روحانی هستیم.
آیا اکنون میتوان پذیرفت که نظر آقایان اصلاحطلب در آن ایام هم درباره روحانی همین بدگوییهای شکوریراد بوده است؟!
منبع: کیهان