سه‌شنبه 16 بهمن 1403

صادرات پرندگان زینتی با مجوز محیط زیست به مقصد کشورهای عربی

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
صادرات پرندگان زینتی با مجوز محیط زیست به مقصد کشورهای عربی

چند سالی است که کشور‌های حوزه خلیج فارس برای غنی کردن زیستگاه‌های خود پرندگان ایرانی را میخرند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، چند روز گذشته سند مجوز محیط زیست خوزستان برای صادرات پرندگان زینتی منتشر شد که حاکی از آن است، در 3 آبان 1400 ماموران فرودگاه اهواز محموله پرندگان زینتی به مقصد کشور کویت را متوقف می‌کنند و به دنبال آن شرکت صادر کننده صادر کردن محموله مجوز محیط زیست را به فرودگاه عرضه می کند.

در این نامه مجوز خروج 300 قطعه قناری، 100 قطعه بلبل خرما، 100 مرغ مینا، 150 فنچ و 200 قطعه جوجه شتر مرغ داده شده است، که نکته جالب آن وجود بلبل خرما در این لیست است که جزء پرندگان ممنوعه برای شکار و نگهداری است.

شهاب الدین منتظمی مدیر کل دفتر حفاظت حیات وحش سازمان محیط زیست در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد صادرات این پرندگان گفت: این مجوز بر اساس مشاغل خانگی صادر شده و صادرات پرندگان زینتی یک امر عادی در جهان است.

وی در مورد وجود بلبل خرما در این محموله گفت: بلبل خرما در این لیست وجود نداشته است.

چند سالی است که کشور‌های حوزه خلیج فارس برای غنی کردن زیستگاه‌های خود پرندگان ایرانی را میخرند و بازار قاچاق این پرندگان داغ است، اما این بار قاچاقی در کار نیست و پرندگان زینتی ایران با مجوز متولی حیات وحش یعنی سازمان محیط زیست با هواپیما راهی این کشور‌ها می‌شوند.

انتهای پیام /

صادرات پرندگان زینتی با مجوز محیط زیست به مقصد کشورهای عربی 2