سه‌شنبه 6 آذر 1403

صافی: میزبانی ایران کار بزرگی بود / مربیگری در ناشنوایان متفاوت است

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
صافی: میزبانی ایران کار بزرگی بود / مربیگری در ناشنوایان متفاوت است

کارشناس کاراته گفت: برگزاری مسابقات قهرمانی ناشنوایان جهان کار بزرگی بود که از سوی فدراسیون به خوبی به سرانجام رسید.

کارشناس کاراته گفت: برگزاری مسابقات قهرمانی ناشنوایان جهان کار بزرگی بود که از سوی فدراسیون به خوبی به سرانجام رسید.

مجید صافی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر اظهار داشت: این رقابتها با حضور تیم‌هایی از شش کشور جهان به مدت چهار روز در تهران برگزار شد که هر کشور می‌توانست دو نفر را در هر بخش شرکت دهد. ما در بخش مردان 14 فرصت داشتیم که در پایان سه طلا و شش برنز کسب کردیم.

وی افزود: این رقابتها دومین دوره مسابقات جهانی بود که ما در نخستین دوره آن به میزبانی ترکیه شرکت نداشتیم. در المپیک 2013 بلغارستان هم 9 کشور شرکت داشتند. اما بازی‌های المپیک ناشنوایان سال 2017 رونق گرفت که با حضور 43 کشور از قدرتهای این رشته چون آلمان، اسپانیا، ونزوئلا و فرانسه در سامسون ترکیه برگزار شد و ما از هشت فرصت موفق شدیم سه نماینده در فینال داشته باشیم. این مسابقه را تشریح کردم که مشخص شود چه کارهایی برای ناشنوایان در ایران انجام شده و تلاش 10 ساله ما به تولد تیمی شد که اکنون موفق به اخذ میزبانی قهرمانی شده‌ایم.

کارشناس کاراته افزود: امیر دانیالی و حسین صفری دو کاراته کای خوب ما بودند که متأسفانه در سانحه رانندگی آنها را از دست دادیم و اگر در این مسابقات بودند شک نکنید قهرمان می‌شدند. انتظار می‌رفت در این دوره یادی از این دو کاراته کای ناشنوای کشورمان شود که متأسفانه این چنین پیش نرفت.

صافی ادامه داد: شش سال قبل تیم کاتای ناشنوایان را با نگاهی به آینده در آوای رزم راه اندازی کرده و بعد از دو سال حضور در لیگ که مورد توجه قرار نگرفت، عملکرد خوبی به نمایش گذاشت و در نهایت هم به المپیک اعزام شد که آنجا متوجه شدیم باید بیشتر کار کنیم. ولی همان تیم در این مسابقات با وجود آنکه چند ماه در اردو بود، تغییرات زیادی نداشت. انتظار داشتیم که در بین 5 تیم حداقل به نشان نقره دست پیدا کند.

این مربی سازنده افزود: نکته مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد، مربیگری در ناشنوایان است که تفاوت فاحشی با سایر بخش‌ها دارد. تاکتیک در بین ناشنوایان خیلی اهمیت دارد که باید برای آن با شیوه‌ای خاص تلاش کرد تا به نتیجه رسید. در واقع اگر می‌خواهیم در آینده و بخصوص بازی‌های المپیک دستمان خالی نباشد، باید به مربیانی که به صورت تخصصی در این بخش فعالیت می‌کنند، بها داده و از تجربیات آنها بهره بریم.

وی ادامه داد: کاتای انفرادی و تیمی شاگردان من بودند که برنز گرفتند. در کومیته میلاد صادق زاده که در المپیک ناشنوایان طلای وزن 60- کیلوگرم را کسب کرده بود، اینجا در 67- کیلوگرم برنز گرفت. ابراهیم پور هم در طلای کومیته تیمی نقش مؤثری داشت.

صافی در این مربی کاراته با تمجید از عملکرد تیم بانوان ایران گفت: فکر می‌کنم شایسته سالاری حلقه گمشده ورزش ایران است. اگر به این بخش بیشتر توجه شود شک نکنید نتایج بهتری کسب خواهیم کرد. مربیان بسیاری در این بخش خالصانه و بدون چشمداشت در حالی فعالیت هستند، که در صورت دیده نشدن انگیزه خود را از دست می‌دهند و این به ادامه فعالیت آنها لطمه می‌زند.