یک‌شنبه 21 بهمن 1403

"صبر" یکی از ویژگی های ملت امام حسین (ع) است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
"صبر" یکی از ویژگی های ملت امام حسین (ع) است

حجت الاسلام امیر صدری گفت: صبر یکی از ویژگی های ملت امام حسین (ع) است که باید بیشتر در جامعه به آن پرداخته شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مذهبی در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: صبر یکی از ویژگی های ملت امام حسین (ع) است که باید بیشتر در جامعه به آن پرداخته شود.

حجت الاسلام امیر صدری ادامه داد: صبر شامل خود امام حسین (ع) و یارانشان می شد؛ در شب عاشورا امام حسین (ع) به یارانشان فرمودند کسانی که می خواهند در میدان جنگ بمانند باید تحمل تیزی شمشیر را داشته و اهل صبر باشند.

وی افزود: صبر به معنای حبس کردن نفس آن چیزی که عقل و شرع نفی کرده است، می باشد و امام علی (ع) می فرمایند: صبر نسبت به ایمان مثل سر برای بدن است.

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: در قرآن خداوند 100 بار کلمه صبر را نازل کرده است و می فرمایند همه انسان ها مورد آزمون الهی قرار می گیرند فقط کسانی از آزمون الهی موفق خارج می شوند که صبر پیشه کنند. حجت الاسلام صدری گفت: حدود 900 حدیث از اهل بیت (ع) در خصوص صبر بیان شده است و همه اهل بیت (ع) بر این اذعان دارند که هیچ چیزی سودمندتر از صبر نیست و هیچ داغی بدتر از نداشتن صبر نیست و همچنین اهل بیت تاکید می کنند: صبر دوای هر دردی است و بی صبری هیچ درمانی جز صبر ندارد.

وی ادامه داد: امام حسین (ع) از دوران بچگی سختی های زیادی را تحمل کردند مانند منافقین در مدینه، شهادت مادر بزرگوارشان و... تا به کربلا رسیدند.

حجت الاسلام صدری گفت: در کربلا و مسیر قیام؛ افراد زیادی از کوفه به امام حسین (ع) نامه نوشتند و امام را دعوت به صلح کردند و امام حسین (ع) در پاسخ به صلح می فرمایند: من همان عهدی را که برادرم بسته تا زنده بودن معاویه قبول دارم.

وی افزود: امام حسین (ع) می دانستند که هیچ وقت دشمن به عهد خودش وفا نکرده است در بدعهدی دشمن تنها راه نجات را در قیام می دانند.

این کارشناس تاکید کرد: وقتی امام حسین (ع) در واقعه کربلا عزیزترین عزیزانشان جلوی چشمانشان پر پر شدند فقط صبر بر ایمان بود که امام حسین (ع) را سر پا نگه می داشت.

حجت الاسلام صدری گفت: قیام امام حسین (ع) علی الدوام است یعنی بروز است و ما باید هر لحظه از قیام امام حسین (ع) درس بگیریم و باید هر روز و هر سال اهداف قیام امام سوم (ع) را به ویژه برای جوانان تیین کنیم.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری صبر را به معنای استقامت در مسیری که می خواهید به تعالی برسید؛ تعریف می کنند و این تعریف مقام معظم رهبری از صبر خیلی پر معنا و به فرهنگ مهدویت می رسد.

این کارشناس تصریح کرد: در فرهنگ مهدویت صبر به معنای بی تحرکی نیست؛ صبر و انتظار به معنای استقامت و جنب و جوش برای فراهم سازی زمینه ظهور حضرت حجت (عج) است.

حجت الاسلام صدری بیان کرد: یکی از ویژگی های ملت امام حسین (ع) صبر بر سختی ها و مصیبت ها و دشواری هاست و خداوند در قرآن نیز می فرماید همه بندگان را آزمون می کنم و تنها راه قبولی در آزمون خداوند "صبر" بر گرفته از ملت امام حسین (ع) است.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: وقتی خداوند در قرآن بشارت به اهل صبر می دهد این وعده خداوند حق است ما در انتظار امامی هستیم که حق و زنده است و در بین ما زندگی می کند لذا ما باید در مسیر آمادگی برای ظهور امام عصر (عج) صبر با عمل صالح پیشه کنیم تا جزو منتظران واقعی حضرت حجت (عج) قرار گیریم.

انتهای پیام /