سه‌شنبه 7 اسفند 1403

صدراعظم آلمان برای ماکرون شمشیر را از رو بست

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
صدراعظم آلمان برای ماکرون شمشیر را از رو بست

اقتصادنیوز: اولاف شولتس، صداعظم آلمان اعلام کرد که ناتو و در آلمان در جنگ اوکراین علیه روسیه شرکت نخواهند کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، صدراعظم آلمان روز چهارشنبه در ویدیویی در ایکس (توییتر سابق) در واکنش به اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه آورده است: ناتو بخشی از درگیری (در اوکراین) نبوده و بخشی از آن نیز نخواهد شد. این مسئله به همین شکل باقی خواهد ماند. ما نمی‌خواهیم که جنگ روسیه با اوکراین به جنگی میان روسیه و ناتو بدل گردد.

وی ادامه داد: این بدان معنا است که آلمان نیز دخالتی در این جنگ نخواهد داشت! من به عنوان صداعظم فدرال می‌توانم به وضوح بگویم که هیچ سرباز نیروهای مسلح آلمان را به اوکراین ارسال نخواهیم کرد.

خبر مرتبط ناو جنگی آلمان گاف داد / پهپاد آمریکایی هدف گرفته شد

اقتصادنیوز: ناو جنگی آلمان روز چهارشنبه به اشتباه پهپاد آمریکایی را هدف قرارداد.

ماکرون روز دوشنبه و پس از میزبانی از نشست رهبران اروپایی در پاریس به خبرنگاران گفت: امروز هیچ اتفاق‌نظری برای اعزام نیروها، به‌شیوه‌ای رسمی، وجود ندارد. اما از نظر پویایی، ما نمی‌توانیم چیزی را حذف کنیم. ما هر کاری که لازم است انجام خواهیم داد تا از پیروزی روسیه در این جنگ جلوگیری کنیم.

رئیس‌جمهور فرانسه گفت: ما باید وضعیت را بررسی کنیم و متوجه باشیم که امنیت‌جمعی ما در خطر است. ما باید سریع‌تر عمل کنیم. روسیه نباید پیروز شود، نه فقط به خاطر اوکراین، بلکه به این خاطر که ما با انجام این کار، امنیت‌جمعی خود را برای امروز و آینده تضمین می‌کنیم.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
صدراعظم آلمان برای ماکرون شمشیر را از رو بست 2