صدور جواز تاسیس واحدهای صنعتی در چهارمحال و بختیاری 40 درصد رشد یافت
شهرکرد - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، از صدور 564 جواز تاسیس واحد صنعتی در استان در سال 98 خبر داد و گفت: میزان سرمایهگذاری این تعداد جواز تاسیس در مقایسه با سال 1397 از رشد 40 درصدی برخوردار شد.
سجاد رستمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در سال گذشته 23 هزار و 252 میلیارد ریال سرمایهگذاری در بخش صنعت استان انجام شد، این در حالی است که در سال 1397 این میزان 16 هزار و 602 هزار میلیارد ریال بود.
وی ادامه داد: در سال گذشته زمینه اشتغال 6 هزار و 591 نفر در واحدهای تازه تاسیس صنعتی استان فراهم شد، که در مقایسه با سال 1397 از رشد 1.2 درصدی برخوردار شد.
رستمی، همچنین از صدور 109 پروانه بهرهبرداری در بخش صنعت استان طی سال 1398 خبر داد و گفت: این تعداد واحد با سرمایهگذاری 3 هزار و 43 میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید و زمینه اشتغال یک هزار و 735 نفر را فراهم کرده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در خصوص عملکرد صدور پروانه بهرهبرداری واحدهای صنعتی استان در سال گذشته نسبت به سال 97، از نظر تعداد 19 درصد رشد، از نظر سرمایهگذاری 14درصد و در شاخص اشتغال 5 درصد رشد ایجاد شده است.
رستمی با بیان اینکه 917 واحد صنعتی در استان فعال است، اظهار داشت: این تعداد واحد با سرمایهگذاری 34 هزار و 502 میلیارد ریال سرمایهگذاری زمینه اشتغال 21 هزار و 231 نفر را در استان فراهم کرده است.
وی خاطر نشان کرد: یک هزار و 435 طرح صنعتی نیز با سرمایهگذاری 114 هزار و 352 میلیارد ریال در استان در دست اجرا است که با تکمیل آن برای 25 هزار و 676 نفر اشتغالزایی میشود.
چهارمحال و بختیاری در برخی از محصولات از مانند چادر مشکی، آجرنسوز، مالت، موکت، خوراک آبزیان، محصولات خانگی و برخی محصولات دیگر در کشور از جایگاه و اهمیت مهمی برخوردار است.
*س_برچسبها_س*