صنایع دستی
صنایع دستی
رئیس اتاق تعاون ایران گفت: تاخیر در واکنش سازمان ملل به تعرض رژیم صهیونیستی به کشورمان، در سالی که بنا بوده نماد برجستهسازی نقش تعاونیها در ساختن جهانی عادلانهتر باشد، نگرانکننده است.
وزیر میراث فرهنگی خبر داد که ما جمعی از ایرانیان نگرانی خود را نسبت به تهدید علیه میراث فرهنگی ایران در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به سازمان یونسکو اعلام کردیم.
اتاق تعاون ایران به دنبال حمله نظامی اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران به دبیر کل سازمان ملل متحد نامه نوشت.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، صالحی امیری، وزیر گردشگری و صنایع دستی در برنامه تلویزیونی گفت: رئیس جمهور و معاون اول تاکید کردند برای خدمات رسانی به مردم مشکل اساسی وجود ندارد. وی افزود: حتما کاستیهایی وجود دارد که از مردم عذرخواهی میکنیم.
مهلت ثبتنام و شرکت در برنامه پذیرش کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1404 تا شنبه 7 تیرماه 1404 تمدید شد و داوطلبان می توانند در دوره های با آزمون و بدون آزمون این پذیرش ثبت نام کنند.
علیرضا کریمیان مدیرکل روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار دانشجو گفت: مهلت ثبتنام و انتخاب رشته برنامه پذیرش کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1404 امروز 31 خرداد به پایان میرسید که با تمهیدات اعلام شده این فرصت تا شنبه 7 تیرماه 1404 تمدید شد. وی افزود: دفترچه راهنمای ثبتنام و انتخاب رشته همزمان با شروع ثبتنام از طریق درگاه اطلاعرسانی سازمان سنجش آموزش کشور قابل...
مهلت ثبتنام و شرکت در برنامه پذیرش کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1404 تا شنبه 7 تیرماه 1404 تمدید شد و داوطلبان می توانند در دوره های با آزمون و بدون آزمون این پذیرش ثبت نام کنند.
لغو تمامی سفرها، همکاری هتلداران و بوم گردی ها برای استرداد هزینه های سفر و نگرانی از میراث فرهنگی در بحبوحه حمله رژیم صهیونیستی از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.
متقاضیان ثبتنام و شرکت در برنامه پذیرش کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1404 میتوانند تا فردا شنبه 31 خرداد 1404 در این دوره ثبت نام کنند.
بیش از 230 هنرمند برجسته و دارای درجه هنری و کسوت استادی با امضای بیانیهای در محکومیت جنایات دشمن صهیونیستی و تجاوز به مرز و بوم ملی همه ایرانیان، خواستار انتقام قاطع شدند.
سمنان - رئیس کل دادگستری استان سمنان از کاهش 18 درصدی سرقت در این استان طی سال گذشته با اقدامات پیشگیرانه و تلاش های نیروی انتظامی و دستگاه قضایی خبر داد.
موسسه هنرمندان پیشکسوت جمعی از اعضای موسسه با امضای بیانیه ای تجاوز دشمن صهیونیستی به خاک این مرز و بوم را محکوم کردند.
بیش از 230 هنرمند برجسته و دارای درجه هنری و کسوت استادی با امضای بیانیهای در محکومیت جنایات دشمن صهیونیستی و تجاوز به مرز و بوم ملی همه ایرانیان، خواستار انتقام قاطع شدند.
اعضای دولت با انگیزه مشغول خدمت رسانی به مردم هستند و با انگیزه بالا خود را سرباز مردم میدانند تا امور جاری کشور به شکل مطلوب پیش برود.