صنعت خودرو
صنعت خودرو
شورای رقابت تاکید دارد شورا متولی قیمتگذاری و تعیین دستورالعمل قیمت خودروهاست؛ این موضوع هنوز تغییری نکرده و همچنان نهاد تصمیمگیر برای قیمت خودروها شورای رقابت است.
نمایندگان مجلس در حاشیه بازدید از غرفه کروز تاکید کردند که این مجموعه تولیدی نقش تعیین کنندهای در بهبود کیفیت خودروسازی کشور ایفا میکند.
تامین ارز صنایع مختلف چند ماهی است که مطرح شده و مباحث زیادی پیرامون آن صورت گرفته است.
صنعت خودرو که تا پیش از استقرار دولت سیزدهم در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و از عوارض مزمن رنج میبرد، این روزها با اجرای برنامههای تحولی، جان تازهای یافته است.
در حالی که طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت، خودروسازان خود بایستی برای تامین ارز مورد نیازشان اقدام کرده و از ارزهای صادراتی استفاده کنند، آنها (خودروسازان) معتقدند که در این صورت بایستی، قیمت خودرو هم آزاد شود؛ این درحالیست شورای رقابت تاکید دارد همچنان تغییری در این زمینه صورت نگرفته و متولی قیمتگذاری، شورای رقابت است.
نمایندگان ملت در حاشیه بازدید از غرفه کروز تاکید کردند که این مجموعه تولیدی نقش تعیین کنندهای در بهبود کیفیت خودروسازی کشور ایفا میکند.
مدیر روابط عمومی مرکزی ملی رقابت اظهار داشت: طبق فصل نهم اصل 44 قانون اساسی، اگر شورای رقابت بازاری را انحصاری تشخیص دهد، تنظیمگری این بازار با شورای رقابت است و این قانون اولی بر هر قانون جاری است.
نمایندگان ملت در حاشیه بازدید از غرفه کروز تاکید کردند که این مجموعه تولیدی نقش تعیین کنندهای در بهبود کیفیت خودروسازی کشور ایفا میکند.
مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت گفت: طبق قانون، شورای رقابت مسئولیت تنظیمگری بازار خودرو سواری را بر عهده دارد و در مصوبه 543 این شورا به صراحت نحوه عرضه خودرو مشخص شده است.
مدیر روابط عمومی مرکز ملی رقابت گفت: ایجاد اختلال در نحوه عرضه خودرو، نقض مصوبه شورای رقابت است.
اقتصادنیوز: براساس بند 5 ماده 5 عرضه کنندگان خودرو باید از طریق سامانه یکپارچه فروش خودرو نسبت به ثبت نام فروش خودرو اقدام کنند.
رییس انجمن قطعهسازان گفت: قطعهسازان با اجرای فرمان رییس جمهوری درمورد خصوصیسازی صنعت خودرو موافق هستند و این موضوع را یکی از راه حلهای نجات این صنعت از زیان انباشته و بحران میدانند.
وزارت صمت در تلاش است با حذف قیمتگذاری دستوری، تعیین قیمت را به هیاتمدیره خودروسازان واگذار کند. اولین قدم در این زمینه عبور از شورای رقابت است. بر این اساس مسوولان صنعتی کشور دو مسیر برای آزادسازی قیمت پیشرو دارند؛ مسیر اول تلاش برای خروج خودرو از لیست کالاهای انحصاری است و مسیر دوم اخذ مجوز از شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا که مسبوق به سابقه است.
در مسکو کمبود شدید خودروهای جدید و باکیفیت برای تاکسی های کلاس اقتصادی وجود دارد. محصولات جدید خودروساز روس AvtoVAZ که تا یک میلیون روبل ارائه می شوند، دارای گیربکس اتوماتیک و امکاناتی نیستند که نیازهای مسافران مسکو را برآورده کند.