جمعه 9 آذر 1403

"طاووس مستور"، روایت‌هایی موثق و عینی از تولد تا امامت امام زمان (عج)

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
"طاووس مستور"، روایت‌هایی موثق و عینی از تولد تا امامت امام زمان (عج)

"طاووس مستور" روایت افرادی است که از نزدیک شاهد ماجرای تولد امام زمان (عج) تا زمان به امامت رسیدن ایشان بودند. این کتاب به چاپ چهاردهم رسید.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، کتاب «طاووس مستور» داستانی با زاویه دید جدید از سال‌های آخر عمر امام حسن عسکری علیه السلام و ماجرای تولد امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف است که به قلم محبوبه زارع به رشته تحریر درآمده است.

راویانی که نزدیک‌ترین افراد به این اتفاقات تاریخی بوده‌اند سال‌های آخر عمر امام حسن عسکری، ظلم و ستم خلفای جور و تولد امام زمان را روایت کرده‌اند. این کتاب نیمه شعبان سال 1400 از سوی انتشارات جمکران به چاپ رسید و هم‌اکنون در کمتر از 3 ماه پس از انتشار آن به چاپ چهاردهم رسیده است.

در بخشی از این کتاب که بیانگر حال و هوای ساعاتی بعد از تولد حضرت حجت (عج) است، می‌خوانیم:

"ابن الرضا او را به آغوش من برگرداند: «پسرم را نزد نرجس ببر تا به او شیر بدهد.»

سر از پا نمی‌شناختم. به چشم‌هایم می‌بالیدم؛ چشم‌هایی که اذن اولین تماشا به آنها داده شده بود! خود را کنیز چشم‌هایم می‌دیدم. می‌خواستم تا پایان دنیا خدمتکار این تماشا باشم.

بشارت اعجازآمیز خدا، موسی زمان، میان بازوهای من بود و من، مدهوش‌تر از فرشتگانی که سرتاسر خانه را تسخیر کرده بودند، پیش می‌رفتم. بال‌هایشان را زیر پایم پهن می‌کردند و من لابه‌لای حریری‌ترین ثانیه، تاریکی زمان را می‌شکافتم و به حقارت فرعونیان می خندیدم.

موسی به نیل سپرده شد و آب، او را به قصر فرعون رساند؛ اما موسی ما، میان زندان فرعون، زیر نگاه جاسوس‌های شیطان و در محاصره سپاهیان بی شمار به‌دنیا آمده بود."

نویسنده این کتاب، محبوبه زارع است که پیش از این داستان، کتاب "پادرمیانی" را در انتشارات جمکران به چاپ رسانده بود. او در جدیدترین اثرش با عنوان «طاووس مستور» از زاویه دید جدیدی استفاده کرده و روایت‌هایی متفاوت از زبان شخصیت‌های مهمی که از نزدیک شاهد ماجرای تولد امام زمان (عج) تا زمان به امامت رسیدن ایشان بودند، نقل کرده است. او با در کنار هم قرار دادن این روایت‌ها به این واقعه مهم تاریخی پرداخته است.

براساس این گزارش، مسابقه کتابخوانی کتاب "طاووس مستور" از 10 اسفند آغاز شده و تا 10 اردیبهشت ادامه دارد. علاقه‌مندان می‌توانند در این مسابقه شرکت کنند.

ضعف کتاب‌های ایرانی، نوجوانان را به سمت مطالعه آثار خارجی سوق می‌دهد روایت 3 منبع موثق از ترس و دلهره "صدام" در چندمتری اسارت / اسیر شدم، مرا بکشید!