جمعه 9 آذر 1403

طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل کدام نیروهای شرکتی می شود؟

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل کدام نیروهای شرکتی می شود؟

طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل نیروهای طرحی و حجمی نمی‌شود عرشه آنلاین: از طرح ساماندهی کارکنان چه خبر؟ طرح ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانکاری بزودی به صحن مجلس می آید به گزارش عرشه آنلاین طرح ساماندهی کارکنان دولت، پس از رفع ایرادات شورای نگهبان در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد. اما طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل کدام دسته از نیروهای شرکتی می شود؟

عرشه آنلاین: از طرح ساماندهی کارکنان چه خبر؟طرح ساماندهی نیروهای شرکتی و پیمانکاری بزودی به صحن مجلس می آید

به گزارش عرشه آنلاین طرح ساماندهی کارکنان دولت، پس از رفع ایرادات شورای نگهبان در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد. اما طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل کدام دسته از نیروهای شرکتی می شود؟

تمام نیروهای های که در دستگاه های دولتی از سال 1401 یا قبل از سال 1401 تا انتهای سال 1402 اشتغال بکار هستند می شود.

کارکنانی که در مشاغل نیمه دولتی یا خصولتی اشتغال بکار هستند در مصوبه فاز اول طرح ساماندهی کارکنان دولت تعریف نشده‌اند باید منتظر فاز دوم مصوبه طرح ساماندهی کارکنان دولت باشند.

افرادی که کمتر از پنج سال سابقه کار دارند باید در آزمون استخدامی شرکت کنند و به اعضای هرسال سابقه کار پنج امتیاز داده می شود نکته مهم رد در آزمون به منزله اخراج نمی باشد.

طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل نیروهای طرحی و حجمی نمی‌شود

طرح ساماندهی کارکنان دولت به غیر از نیروهای حجمی و طرحی شامل تمام کارکنان شرکتی می‌شودیعنی از شرکتهای پیمانکاری واسطه خلاص و قراردادشان به صورت مستقیم با شرکتهای دولتی (کارفرمای محل کارشان) خواهد بود

کارکنان از طریق آزمون اختصاصی به صورت "مستقیم و بی‌واسطه" به کارگیری می‌شوند

برای کارکنانی که کمتر از 5 سال سابقه بیمه دارند، در آزمون تخصصی به ازای هرسال سابقه، 5 درصد سهمیه در نظر گرفته خواهد شد

تبدیل وضعیت این کارکنان به صورت قرارداد مستقیم برای مشاغل کارشناسی با قراردادهای تابع قانون کار و برای مشاغل تخصصی با قراردادهای پیمانی خواهد بود.

آخرین جزئیات طرح تبدیل وضعیت و ساماندهی کارکنان شرکتی 

اصلاحات طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت در کمیسیون اجتماعی مجلس انجام شد؛ ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی در ارتباط با این اصلاحات گفت: در بحث طرح ساماندهی با حضور آقای مولابیگی عضو حقوقدان شورای نگهبان، متن جمع‌بندی نهایی کمیته امروز بررسی و رفع ایراد می‌شود و مجددا برای طی کردن سیر قانونی به صحن علنی مجلس ارجاع داده می‌شود.

اسماعیلی درخصوص اصلاحاتی که اکنون روی مصوبه انجام شده، گفت: از سوی دولت این خواسته شده که در گام اول دستگاه‌های اجرایی مشمول این قانون شوند، بحث آزمون را هم کمیته مربوطه اضافه کرده که این را هم تلاش می‌کنیم به نفع افرادی که هم اکنون شاغل هستند و سابقه‌ی زیادی دارند باشد تا حق آن‌ها ضایع نشود.

در همین حال سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جلسه روز گذشته کمیسیون بعد از رایزنی‌های انجام شده در مورد طرح ساماندهی کارکنان دولت مساله آزمون مورد توافق مجلس و دولت قرار گرفت اما درخصوص جزئیات آن هنوز تصمیم‌گیری نشده و قرار شد مرکز پژوهش‌های مجلس روی این مساله یک پیشنهادی را با مشورت نمایندگان ارائه دهد.

سیدکریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس درخصوص تصمیم‌گیری کمیسیون پیرامون مصوبه ساماندهی کارکنان دولت و اینکه به‌نظر می‌رسد کار بررسی و رفع ایراد در مراحل پایانی قرار دارد، گفت: نظر کمیسیون درباره طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های اجرایی همان نظر قبلی‌ست و تغییری نکرده، البته دولت پیشنهاداتی برای اصلاح دارد که در جلسه قبل اعلام کرد. یکی از پیشنهادات این بود که آزمون باشد و خب ما هم آزمون را قبول داریم اما اینکه کیفیت کار به چه شکل باشد موضوعی است که باید روی آن بحث صورت گیرد.

وی ادامه داد: در جلسه روز گذشته کمیسیون هم بعد از رایزنی‌های انجام شده مساله آزمون مورد توافق مجلس و دولت قرار گرفت اما درخصوص جزئیات آن هنوز تصمیم‌گیری نشده و قرار شد مرکز پژوهش‌های مجلس روی این مساله یک پیشنهادی را با مشورت نمایندگان ارائه دهد و در جلسه دیگری درخصوص آن بحث و تبادل نظر صورت گیرد.

نمایند مردم اهواز افزود: مهم‌ترین دغدغه نمایندگان برای طراحی طرح ساماندهی کارکنان دولت، توجه به حقوق کارکنانی بود که طی 15، 20 و 25 سال در قالب قراردادهای متنوع در بخش‌های مختلف مشغول به کار هستند؛ در نتیجه الان که بحث آزمون مطرح شده حقوق این عزیزان و اینکه برای این افراد چه شرایطی لحاظ شود یک مساله مهم است که باید درخصوص آن بحث و توافق صورت گیرد.

وی ادامه داد: اینکه افرادی که در آزمون قبول می‌شوند چه وضعیتی دارند و از آن مهم‌تر اینکه افرادی که در آزمون موفق نمی‌شوند چه وضعیتی خواهند داشت؛ نقطه‌ی اصلی ابهام ما در موضوع است.

حسینی تصریح کرد: نظر مجلس این است که افراد موفق در آزمون یک سطح بالاتر از وضعیت فعلی بروند و افرادی که موفق نمی‌شوند ضمن اینکه فرصت دوباره به آنها داده شود، در یک سطح پایین‌تر به کار خود ادامه دهند.

وی درخصوص نظر غالب در مجلس تاکید کرد: همه‌ی اعضای کمیسیون و اکثریت نمایندگان صحن علنی درباره حذف شرکت‌های واسط نیروهای انسانی متفق القول هستند و معتقدند که این مساله امری‌ست که باید صورت بگیرد.

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

طرح ساماندهی کارکنان دولت شامل کدام نیروهای شرکتی می شود؟ 2