دوشنبه 2 شهریور 1405

طرح پیشنهادی 3 جانبه‌گرایی و احیای شورای عالی تامین اجتماعی تصویب شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
طرح پیشنهادی 3 جانبه‌گرایی و احیای شورای عالی تامین اجتماعی تصویب شد

تهران - ایرنا - مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تامین اجتماعی گفت: در جلسه یازدهم خرداد 1399 کمیته تخصصی «کمیسیون امور اجتماعی و دولت الکترونیک» دولت که با حضور جمعی از نمایندگان شورای اجتماعی برگزار شد، لایحه اعمال سه‌جانبه‌گرایی در ارکان عالی سازمان تامین اجتماعی و احیای شورایعالی تامین اجتماعی تصویب شد.

به گزارش روز یکشنبه سازمان تأمین اجتماعی، عمران نعیمی اظهار داشت: پیش‌نویس این لایحه مهر ماه 1398 توسط سازمان تامین اجتماعی با حضور نمایندگان مجامع کارگری، کارفرمایی و بازنشستگان تدوین و توسط مدیرعامل این سازمان به وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعکس شد.

وی افزود: حسب مکاتبه به دولت ارسال شده بود که با تصویب کمیته تخصصی مقرر شد ظرف دو هفته آینده در کمیسیون اصلی امور اجتماعی و دولت الکترونیک دولت مورد بررسی قرار گیرد. نعیمی همچنین در تشریح مفاد لایحه مورد نظر گفت: لایحه ماده واحده مذکور به منظور تحقق رویکرد سه‌جانبه‌گرایی و احیای شورایعالی تامین اجتماعی با ساختار سابق و با هدف مشارکت نمایندگان تشکل‌های کارگری، بازنشستگان و جامعه کارفرمایی در اداره امور کلان سازمان تامین اجتماعی که همواره یکی از مطالبات به حق تشکل‌های مذکور سازمان محسوب می‌شود، تدوین شده است. وی افزود: مطابق این لایحه، ضمن خروج سازمان تامین اجتماعی از شمول قوانین و مقررات مغایر رویکرد مذکور، پیشنهاد احیای شورای‌عالی تامین اجتماعی با همان ترکیبی که سابقا (در سال 1358) وجود داشت، ارائه و از این طریق موجب مشارکت و رضایتمندی ذینفعان سازمان اعم از بیمه‌شدگان، کارفرمایان و مستمری‌بگیران را فراهم خواهد آورد. مدیرکل امور حقوقی و قوانین سازمان تامین اجتماعی گفت: پس از تدوین متن این لایحه در مهر سال گذشته، این متن با پیگیری نمایندگان تشکل‌های یاد شده در قالب طرح، توسط جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مطرح و با تصویب در کمیسیون اجتماعی مجلس در سیر مراحل آتی قرار گرفته که با ارسال لایحه توسط دولت، رسیدگی به طرح مذکور نیز طبق آیین نامه داخلی مجلس قابل انجام خواهد بود. به گفته نعیمی، احیای شورای‌عالی تامین اجتماعی و سه‌جانبه‌گرایی در اداره تامین اجتماعی هم از وعده‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی بوده که با توجه به مراتب پیشگفت به نظر می‌رسد تحقق آن روند مناسبی را طی می‌کند.

*س_برچسب‌ها_س*