طرح پیش فروش خودرو؛ مسابقه گل یا پوچ / خصوصی سازی شاه کلید رونق صنعت خودروسازی است
مهدی دادفر گفت: تا زمانی که صنعت خودروسازی در دست متخصصان متعهد و شجاع قرار نگیرد، امکان تحول ندارد، اما چندین سال است که صنعت خودروسازی در اختیار دولت است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، طی روزهای اخیر دو خودروسازی بزرگ کشور پیشفروش محصولات خود را آغاز کردند که البته این طرح با شروطی همراه بود.
طرحی که با اما و اگرهای زیادی همراه است و خیلی ها به نحوه اجرای آن واکنش نشان دادند. مهدی دادفر، دبیر انجمن واردکنندگان خودرو نیز در این خصوص به خبرنگار ما بیان کرد: متوسط مصرف سوخت خودرو هایی که توسط این دو شرکت تولید می شود و به واسطه قرعه کشی به فروش می رسد بین 8 تا 12 لیتر در 100 کیلومتر است. وی ادامه داد: در حالی که اگر خودروهایی در کشور داشته باشیم که بتوانیم این میزان مصرف را به نصف برسانیم، در منابع زیرزمینی برای مردم و آیندگان ذخیره سازی می شود. این مقام مسئول تصریح کرد: مصرف 100 میلیون لیتر مصرف سوخت برای خودروها در یک روز خیلی زیاد است، اما هیچ هیچ کس به این موضوع توجهی ندارد، چراکه منبع تامین یارانه ای که دولت به مردم می دهد از نرخ فروش قیمت تمام شده بنزین و فروش آن به مردم تامین می شود. دادفر با بیان این که در دوره ای که مردم در زمان کرونا بنزین مصرف نکردند، دولت در تامین منابع مالی خود دچار مشکل شد، گفت: این فرایند باطل همیشه استفاده می شود، زیرا دولت پول ندارد به مردم یارانه پرداخت کند، بنابراین با فروش بنزین این اعتبار را تامین می کند. وی با بیان این که حق مردم این است که از تکنولوژی های نوین بهره مند شوند، بیان کرد: مسئولانی که در خصوص واردات خودرو به مقام معظم رهبری گزارش می دهند و آن را تقبیح می کنند، کاش موضوع مصرف روزانه 100 میلیون لیتر سوخت توسط خودروهای این دو خودروساز را نیز اعلام می کردند. دبیر انجمن واردکنندگان خودرو با بیان این که برخی از این خودروها در آلودگی نیز نقش دارد، گفت: خودرو در دنیا برای هیچ کس تا این اندازه ارزش ندارد که برای فروش آن قرعه کشی کنند اما به دغدغه ای برای مردم تبدیل شده است. دادفر اذعان کرد: دولت مالک این خودروسازی ها است و منافع خاصی برایش دارد و ویژه خواران نیز از صنعت خودروسازی استفاده خاص می کنند، در حالی که می توان با جلوگیری از حیف و میل شدن اموال و دارایی های عمومی، شرایط را برای برخورداری آیندگان از این سرمایه های تجدید ناپذیر فراهم کرد. وی افزود: کیفیت بسیار بد خودروسازی ها، جان هایی که می گیرند و مصرف سوخت تولیدات آن ها از جمله مشکلاتی است که مردم با آن مواجه هستند که علاوه بر این، دو شرکت خودروساز با گل یا پوچ و قرعه کشی مردم را وارد این فضای قمار گونه می کنند. این مقام مسئول بیان کرد: این در حالی است که مردم باید بر اساس منطق برنامه ریزی و زندگی کنند، نه بر اساس گل یا پوچ، این شیوه هدایت بازار نیست و می تواند خطرناک باشد. دادفر تصریح کرد: تا زمانی که صنعت خودروسازی در دست متخصصان متعهد شجاع قرار نگیرد، امکان تحول ندارد، اما چندین سال است که صنعت خودروسازی در اختیار دولت است. وی گفت: تا زمانی این مهم محقق نشود همچنان باید در گیر و دار قرعه کشی و فضای شانس و قمار باشیم، در حالی که اقتصاد به معنای تحلیل، برنامه ریزی، آینده نگری و شناسایی تمام تهدیدها و فرصت ها است.انتهای پیام /