صنعت خودروسازی
صنعت خودروسازی
دبیر انجمن قطعهسازان کشورگفت: با توجه به برنامهریزی برای تولید سه میلیون خودرو تا سال 1404، نیاز به سرمایهگذاریهای کلان و اساسی داریم، که متأسفانه تا کنون محقق نشده است.
به دنبال افزایش زیان انباشته، کاهش تولید خودروسازان، صنعت خودروسازی در وضعیت بحرانی قرار گرفته است که به نظر می رسد دیر یا زود در چالش های جدی تری خواهد افتاد.
گزارش پژوهشکده پولی و بانکی از روند تولید صنعتی در شرکتهای بورسی منتشر شد.
ترامپ روز شنبه طی نامهای به کمیسیون اروپایی از تصمیم دولت خود برای اعمال تعرفه 30 درصدی بر واردات کالا از این اتحادیه خبر داد.
بازار خودرو ایران که پیش از آغاز جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل در 23 خرداد 1404، تحت تاثیر افزایش قیمتهای کارخانهای روندی صعودی با شیب ملایم داشت، با شروع درگیریها و افزایش ریسکهای سیاسی و اقتصادی، به حاشیه بازارهای سرمایهای رانده شد. این درگیری کوتاهمدت که با حملات غافلگیرکننده اسرائیل آغاز و با پاسخ موشکی ایران ادامه یافت، نهتنها اقتصاد کلان کشور را تحت فشار قرار داد، بلکه بازار...
با وجود آنکه موج تازه اخراج اتباع افغانستانی از ایران هنوز تأثیر ملموسی بر صنعت خودروسازی کشور نگذاشته، اما کارشناسان هشدار میدهند که این روند در صورت تداوم، میتواند به تدریج به یک چالش جدی بدل شود.
رئیس اتحادیه صنف نمایشگاهداران و فروشندگان خودرو تهران با بیان اینکه بازار خودرو همچنان در رکود کامل بهسر میبرد تاکید کرد که این موضوع به دوران جنگ و بعد از آن، هیچ ارتباطی ندارد.
اقتصادنیوز: همه ما به خوبی میدانیم که خودروهای چینی در بازارهای جهانی ارزان هستند اما علت آن چیست؟
جنگ 12 روزه ایران و اسرائیل سبب شد خودروسازان و قطعهسازان کشور علیرغم میل باطنی به تعطیلات بروند و در پی این موضوع روند تولید خودرو در سه ماه ابتدایی امسال کند شد.
چین، شریک بزرگ تجاری ایران، با اعمال قوانین سختگیرانهتر برای صادرات خودروهای دستدوم، تحولی بزرگ در بازار جهانی خودرو رقم زد. این اصلاحات نه تنها رویههای صادراتی را شفافتر و قانونیتر میکند، بلکه موج جدیدی از تغییرات و فرصتها را در بازارهای بینالمللی به راه انداخته است. حالا نوبت ایران و دیگر کشورهاست که خود را با این تغییرات جهانی وفق دهند و از فرصتهای تازه بهرهمند شوند.
همه ما به خوبی میدانیم که خودروهای چینی در بازارهای جهانی ارزان هستند اما علت آن چیست؟
اقتصادنیوز: در سال 1963، شرکت خودروسازی کرایسلر دست به ابتکاری شجاعانه زد و خودرویی با موتور توربین جت تولید کرد.
کارشناسان معتقدند راهکار اصلی توسعه واقعی بخش خصوصی و رقابتی شدن اقتصاد، اصلاح سیاستهای مالیاتی است و باید ساختارهای شفاف نظارتی را بازتعریف کنیم و حاکمیت شرکتی واقعی را در بنگاههای شبه دولتی نهادینه کنیم.