جمعه 17 مرداد 1404

طرح یاریگران زندگی در 68 مدرسه بروجرد اجرا میشود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
طرح یاریگران زندگی در 68 مدرسه بروجرد اجرا میشود

بروجرد - ایرنا - مدیرآموزش و پرورش بروجرد گفت: طرح یاریگران زندگی در 15 مدرسه ابتدایی،27 مدرسه متوسطه اول و 26 مدرسه متوسطه دوم اجرا میشود.

محمد مهرافزون روز سه شنبه در نشست طرح یاریگران سالن کنفرانس دبستان حافظی 2 افزود: این طرح در سه سطح آگاه سازی، ترویج فرهنگ و پیشگیری و شناسایی در مدارس بروجرد اجرا می شود.

وی اظهارداشت: مدارس مجری طرحی که انتخاب شده اند بیشتر در معرض خطر و آسیب های اجتماعی مواد مخدر هستند و هدف از اجرای این طرح توانمندسازی دانشآموزان و اولیا در جهت جلوگیری و پیشگیری از آسیب های اجتماعی است.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد بیان کرد: مبارزه با آسیب های اجتماعی و مواد مخدر عزم ملی و محلی می طلبد و همه دستگاه های اجرایی برای ریشه کن کردن و کاهش مواد مخدر باید همت و تلاش کنند.

مهر افزون اضافه کرد: آموزش و پرورش به عنوان بزرگترین دستگاه اجرایی نقش بسزایی در اقدامات پیشگیرانه در راستای به وجود آمدن آسیب های اجتماعی و مواد مخدر دارد.

وی ادامه داد: یاریگران زندگی بستری مناسب برای شناسایی و پیشگیری مواد مخدر است.

مدیر آموزش و پرورش بروجرد گفت: در طرح یاریگران زندگی معلمان، مربیان، دانش آموزان و دست اندرکاران نظام تعلیم و تربیت با تولید فکر نقش اساسی در شناسایی و کاهش مواد مخدر دارند و همچنین برای اجرای این طرح باید از کارشناسان، مشاوران، نیروی انتظامی و مددکاران آسیب های اجتماعی و مواد مخدر استفاده می شود.

مهرافزون با اشاره به اینکه تشکل های دانشآموزی، بسیج و شورای دانش آموزی و پیشگامان نقش مهمی در شناسایی و کاهش آسیب های اجتماعی دارند، افزود: امیدواریم تا سال 1400 بتوانیم این طرح را در تمام مدارس شهر و روستا بروجرد اجرا نماییم.

*س_برچسب‌ها_س*