طرح یک ادعا برای جلوگیری از نابودی بوئینگ آمریکا؟

طرح ادعای مضحک آمریکا مبنی بر برخورد موشک با هواپیمای بوئینگ اوکراینی علاوه بر اینکه تلاش برای کمرنگ کردن شکست در رویارویی با ایران ارزیابی می شود، دلیل اقتصادی هم می تواند داشته باشد، و آن جلوگیری از ورشکستگی بوئینگ پس از اثبات سقوط به دلیل نقص فنی.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، از ساعتی پیش مقامات آمریکایی و رسانه های غربی به شکل هماهنگ ادعای سقوط هواپیمای اوکراینی با برخورد موشک را مطرح کرده اند که هر چند کارشناسان هواپیمایی به زبان فنی این شایعه را رد کردند، و تحلیلگران سیاسی هم آن را برای سرپوش گذاشتن شکست آمریکا در رویارویی اخیر با ایران ارزیابی می کنند، اما طرح این ادعا اولین بار از سوی مقامات آمریکایی دلیل دیگری هم می تواند داشته باشد که امشب رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از آن پرده برداشت و برخی خبرنگاران آمریکایی هم در توئیتر به ان اشاره کردند.
رئیس سازمان هواپیمایی کشوری امشب در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: آمریکایی ها به دلیل فرافکنی درباره سقوط سومین هواپیمای بوئینگ و ضرر هنگفت و کاهش سهام این شرکت درصورت اثبات سقوط این هواپیما به دلیل نقص فنی مجبور هستند شایعه برخورد موشک را مطرح کنند.
در عین حال جولیا مکفارلین خبرنگار ABC هم در توئیتی با اشاره به احتمال سقوط هواپیمای بوئینگ به دلیل نفص فنی نوشت: بویینگ با ارزش ترین شرکت صادراتی آمریکاست و بحران دیگر می تواند نابودش کند.
همچنین علی علیزاده، کارشناس مسائل سیاسی در خارج از کشور نوشت: مقاله نیویورک تایمز 7 آبان می گوید به علت سقوط 2 هواپیمای737، بویینگ 7میلیارد دلار ضرر کرده، مسلما سقوط سومین بویینگ یکی ازبزرگترین شرکتهای آمریکا را به ورشکستگی می کشاند و یک آبروریزی بزرگ برای کل صنعت آمریکاست. بویینگ در حال حاضر متهم قتل 176 نفر است، چه کسی جعبه سیاه را دست متهم می دهد؟
معاون اسبق سازمان هواپیمایی: احتمال برخورد موشک به هواپیمای اوکراینی صفر درصد است نکات فنی کارشناس نظامی و دفاعی تسنیم / چرا ادعای آمریکاییها درباره هواپیمای اوکراینی بسیار مضحک است؟ 6 دلیل برای رد ادعای مضحک و غیرکارشناسی برخورد موشک با هواپیمای اوکراینی کاپیتان شهبازی: با 35 سال سابقه پرواز میگویم سناریوی سقوط هواپیمای اوکراینی با موشک غلط است جزییات تسنیم از سناریوی سیا و پنتاگون برای نجات از تحقیر موشکی / دروغ بزرگ آمریکا درباره هواپیمای اوکراینی رئیس سازمان هواپیمایی کشوری: طرح احتمال برخورد موشک به هواپیمای اوکراینی هیچ منطقی نداردانتهای پیام /

