سه‌شنبه 14 اسفند 1403

ظرفیت خروجی نهایی جاده چالوس به رغم افتتاح آزادراه تغییری نیافته است

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
ظرفیت خروجی نهایی جاده چالوس به رغم افتتاح آزادراه تغییری نیافته است

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا گفت: با توجه به داده های سامانه های تردد شمار و دوربین های نظارتی، مشکل ترافیک های سنگین چالوس حل نشده است.

سرهنگ شیرانی رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اظهار کرد: جاده چالوس علیرغم دارا بودن مزیت فاصله کوتاه تر تا استانهای شمالی وزیبایی طبیعت اطراف آن، به علت ظرفیت تردد پایین آن همواره در ایام پیک تردد سفر و بویژه در فصل تابستان با ترافیک سنگینی مواجه است.

وی گفت: افتتاح قطعه 2 آزادراه تهران شمال و رعایت استانداردهای ایمنی باعث افزایش ایمنی تردد در این قسمت از جاده شده و کاهش 5 کیلومتر از طول مسیر موجود کرج - چالوس و کاهش 20 دقیقه‌ای از زمان سفر در شرایط عادی را به همراه داشته است. این موارد فوق به انضمام تبلیغات صورت گرفته در خصوص افتتاح منطقه 2 آزادراه تهران شمال باعث ایجاد انتظار و تصور عموم رانندگان مبنی بر سفر بدون مشکل ترافیک و رسیدن به استانهای شمالی در کوتاهترین زمان شده است.

سرهنگ شیرانی بیان کرد: هر چند که افتتاح این پروژه عظیم باعث افتخار برای کشور و جلوه ای از تلاش های شبانه روزی مسئولین کشور است ولی باید اذعان کرد که با توجه به داده های سامانه های تردد شمار و دوربینهای نظارتی و گزارشهای پلیس راهور عملا مشکل ترافیک های سنگین این جاده مرتفع نگردیده و تا زمان افتتاح تمامی قسمت های آزادراه شاهد ایجاد ترافیک های سنگین در این جاده خواهیم بود.

رییس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا یادآور شد: قبل از افتتاح منطقه 2 آزادراه، ترافیک خودروها در 2 تا 3 لاین یا ستون خودرو از قطعه 1 آزادراه و در 2 ستون خودرو از جاده قدیم کرج چالوس در محدوده شهرستانک با همدیگر تلاقی یافته و در یک لاین جاده چالوس مسیر جنوب به شمال وارد می گشت و منشا ایجاد گره ترافیکی می گردید.

وی بیان کرد: در حال حاضر صرفا این گلوگاه ترافیکی از محل شهرستانک جابجا شده و به محدوده پل زنگوله انتقال یافته، بگونه ای که 2 تا 3 ردیف خودرو از انتهای قطعه 2 آزادراه تهران شمال و 2 ردیف خودرو از جاده قددیم چالوس در پل زنگوله همزمان وارد یک لاین مسیر جنوب به شمال می گردند.

وی تاکید کرد: بنابر این ظرفیت خروجی نهایی جاده چالوس تغییری نیافته و با ظرفیت 1200 خودرو در ساعت کماکان یکی از کم ظرفیت ترین جاده های اصلی کشور است. فلذا تا زمان افتتاح کامل قطعات آزادراه این مشکل پابرجا بوده و پلیس راهور ضمن پیگیری احداث و افتتاح کامل آزادراه از مسئولین، به رانندگان عزیز توصیه به استفاده از سایر مسیرهای جایگزین در ایام تابستان و زمان پیک سفرهای جاده ای داشته و در صورت انتخاب تردد از این جاده از مشکلات ترافیکی آن آگاه باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی