عربستان 1.7 میلیون دام زنده برای آئین قربانی حج وارد کرد
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه سعودی الریاض، بندر اسلامی جده از زمان آغاز واردات دام ویژه موسم حج 1402، تاکنون بیش از یک میلیون و 700 هزار راس دام دریافت کرده است که با 81 فروند کشتی به این بندر رسیدند.
تعداد دام وارداتی تا روز چهارشنبه سوم ذی حجه به وقت ریاض به یک میلیون و 720 هزار و 485 رأس دام زنده رسیده در حالی که پیش بینیها حاکی از آن است که تا پایان موسم حج امسال به بیش از دو میلیون راس خواهد رسید.
بندر اسلامی جده 5 اسکله را برای استقبال از کشتیهای حامل دام با میانگین حداکثر 8 کشتی در روز اختصاص داده است؛ این بندر اصلی ترین بندر ارائه خدمات لجستیکی ویژه موسم حج است.
مدیریت بندر اسکلهها را برای رسیدن کشتیهای حامل دامهای زنده در آماده باش قرار داده و اکیپ های واجد شرایط را برای کار تخلیه بار شبانهروزی و همچنین ارائه خدمات پشتیبانی با همکاری مقامات ذیصلاح و دامپزشکان در وزارت محیط زیست، آب و کشاورزی، به خدمت گرفته است و آزمایشات لازم از دامها برای اطمینان از سلامتی آنها و عاری بودن از هر نوع بیماری گرفته میشود.
کشتی «المسیله» اخیرا با بزرگترین محموله دام در تاریخ عربستان سعودی از بندر بربره سومالی به بندر اسلامی جده رسید. این محموله وابسته به بانک توسعه اسلامی با تعداد 139 هزار و 616 راس گوسفند بود و در هر ساعت تقریبا 3 هزار و 405 گوسفند از کشتی تخلیه شد.
چهارشنبه هفتم تیر ماه 1402 در عربستان سعودی دهم ذی حجه و اولین روز از ایام عید قربان است. حجاج پس از انجام رمی جمره عَقبه برای انجام یکی دیگر از واجبات حج، به قربانگاه رفته، و یک شتر یا گاو، یا گوسفند قربانی میکنند.
مهلت انجام آئین قربانی کردن برای حجاج از بعد از نماز عید قربان در روز دهم ذی حجه تا وقت غروب خورشید روز سیزدهم ذی حجه است.
مقامات سعودی یک ماه پیش اعلام کرده بودند که درصدد هستند واردات گوسفند زنده از استرالیا را پس از 11 سال توقف به دلیل آنچه محدودیت های بهداشتی خوانده بودند، از سر گیرند.
شهره جده در حدود78کیلومتری غرب مکه و در ساحل دریای سرخ، دارای بندری تجاری به نام بندر اسلامی جده است که در صادرات و واردات عربستان اهمیت فراوان و در اقتصاد شهر نقش بسزایی دارد.
در ایران پنجشنبه هشتم تیر ماه 1402 عید سعید قربان است.
پایان پیام /