عزت الله انتظامی
عزت الله انتظامی
محمدعلی کشاورز هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون ظهر یکشنبه 25 خرداد در بیمارستان آتیه تهران درگذشت. علت فوت ایشان نارسایی کلیه و عفونت ریه بوده است.
تهران - ایرنا - حسین سرشار موسیقیدان، دوبلور و یکی از بنیانگذاران اپرای تهران به شمار میرود. وی بعد از انقلاب اسلامی و تعطیلی اپرا به تدریس فنون آواز کلاسیک و بازیگری در برخی از فیلمهای کارگردانان مطرح ایرانی از جمله «ای ایران» ناصر تقوایی و «اجاره نشینهای» داریوش مهرجویی پرداخت.
همزمان با جشنواره فیلم فجر سینماگران در مراسمی متفاوت جمعی از اهالی سینما در مرقد مطهر امام خمینی (ره) حضور یافتند.
تئاتر سعدی در آبان ماه 1330، پس از بازسازی سینما اطلس با نمایش «بادبزن خانم ویندرمیر» افتتاح شد که آن زمان صحنه تئاتر سعدی 9 متر، گردان و گنجایشش 500 نفر بود.
تهران - ایرنا - حال عمومی استاد محمدعلی کشاورز رو به بهبودی است و این هنرمند بزودی از بیمارستان مرخص خواهد شد.
نوبت انتظامی شد که بره توی صحنه، دستش رو بلند کرد طرف آسمون و با صدای کم و بیش ترسیده و مضطرب گفت:" یا فاطمه زهرا، خودمو به تو می سپارم."
سال 98 برای تهران سالی پراز حادثه بود، از بوی نامطبوع عجیبی که ریشه آن همچنان مشخص نیست تا زمستان پر از روزهای آلوده و سرانجام ویروسی که زندگی همه شهروندان را تحت تاثیر قرار داده است.
مهمترین اتفاقات سال 98 سینمای ایران را با یک کلیک مشاهده کنید.
خسرو شکیبایی بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون 7 فروردین 1323 در شهر تهران متولد شد تا سینمای ایران طی سالهای سال یکی از بهترین بازیگران خود را به همراه داشته باشد.
رئیس اسبق رسانه ملی گفت: یکی از اشتباهات من این بود که از آقای ناطق نوری حمایت کردم. کار درستی نبود. نباید سینما را با «سیاست» آن هم از جنس خط کشیهای انتخاباتی مخلوط میکردم.
تهران - ایرنا - علی نصیریان گفت: ما نیازمند آزادی بیان هستیم تا هنرمند بتواند هرچه که فکر میکند را بر صحنه جان ببخشد.
تهران - ایرنا - علی نصیریان که در میان اهالی سینما و مطبوعات به عالیجناب شهرت دارد از جمله نوادر بازیگری سینمای ایران به شمار میآید که در هر سه عرصه تئاتر، سینما و تلویزیون آثار فاخر و ماندگاری خلق کردهاست. او در 1380 خورشیدی بهعنوان چهره ماندگار ایرانی در رشته بازیگری تئاتر و سینما شناخته شد و نشان درجه یک هنری را دریافت کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نمایشنامه «ادیپ شهریار» به کارگردانی افشین قاسمی 17 و 18 بهمن در خانه موزه استاد عزت الله انتظامی نمایشنامه خوانی میشود. در یادداشت کارگردان آمده است: «بجویید تا بیابید»، رستگاری از آن کسی است که حقیقت را بیابد. ادیپ در جستجوی حقیقت آنچنان پیش میرود که تخت، جام، مقام و چشمهایش را از دست میدهد. آنچه انسان امروز در قلمرو تقدیر خود نمییابد حقیقت...
9 داور بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر در حالی معرفی شدند که اولا تعدادشان نسبت به دورههای قبل افزایش داشته و دوما همگی اولین تجربه داوری خود را در بخش مسابقه سینمای ایران پشت سر خواهند گذاشت.
کارگردان تئاتر کودک و نوجوان میگوید: این همه بچه که همدیگر را کتک می زنند، یکی از دلایلش این است که رودکی را کمتر از مهران مدیری می شناسند؛ خب این جهان جهان قشنگی نشد و ما سال ها است که داریم آن را تست می کنیم که به بچه ها فوتبال یاد دهیم اما درون نگری یاد ندهیم و می گوییم هنوز زود است!