شنبه 29 شهریور 1404

عصبانیت انگلیس از اقتدار جمهوری اسلامی ایران طبیعی است

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
عصبانیت انگلیس از اقتدار جمهوری اسلامی ایران طبیعی است

به گزارش حوزه سیاسی خبرگزاری فارس، سیدمحمد حسینی معاون معاون پارلمانی رئیس جمهور در واکنش به اظهارات وزیر خارجه انگلیس درباره استفاده ایران از موشک‌های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم 17 سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: عصبانیت انگلیس که روزگاری در منطقه مطلق العنان بود از اقتدار جمهوری اسلامی ایران، قابل درک است اما ناگزیر باید بپذیرند که: گذشت آن زمانی که آن سان گذشت.

متن توئیت حسینی به شرح زیر است:

خشم انگلیس از شلیک موشک های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم!

وزارت خارجه انگلیس: «استفاده ایران از موشک های بالستیک را... محکوم می کنیم»

عصبانیت انگلیس که روزگاری در منطقه مطلق العنان بود از اقتدار جمهوری اسلامی ایران، قابل درک است اما ناگزیر باید بپذیرند که: گذشت آن زمانی که آن سان گذشت.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید انگلیس جمهوری اسلامی ایران وزیر خارجه سپاه پاسداران این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
عصبانیت انگلیس از اقتدار جمهوری اسلامی ایران طبیعی است 2