جمعه 19 بهمن 1403

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

حمل و نقل عمومی یکی از ارکان زندگی روزمره و جزء ضروریات است که بخشی از آن در قالب قطار شهری صورت می‌گیرد که باید تقویت شود.

امان اله پیش از این عضویت در هیئت مدیره، مدیریت فروش و بازاریابی شرکت لیزینگ شهر را بر عهده داشته است.

درج همزمان قیمت تولیدکننده و مصرف کننده باید بر روی کالاها صورت پذیرد تا از هرگونه ایجاد چالش، سردرگمی یا اجحاف در حق مصرف کنندگان جلوگیری شود.

شانزدهمین قسط از پرداخت دومین مرحله وام یک میلیون تومانی کرونایی در این ماه، از حساب سرپرستان خانواده‌هایی که این وام را دریافت کرده‌اند، کسر خواهد شد.

وام ضروری 12میلیون تومانی با کارمزد 4درصد و اقساط 36 ماهه است که در 7نوبت به همه مشمولان مرحله نخست پرداخت خواهد شد.

برای کاهش مشکل تنش آبی طرح‌های جدیدی را از جمله خطوط انتقال آب، ساخت تصفیه خانه‌ها و استفاده از منابع آب جدید آغاز کرده ایم تا این معضل را در کمترین زمان به حداقل ممکن آن برسانیم.

تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج های زیر 25 سال و زوجه های زیر 23 سال 150 میلیون تومان است.

عامل دیگری که عرضه به بازار را محدود نگه داشته است، ادامه افزایش تدریجی تولید اوپک پلاس است. منابع آگاه متعدد به رویترز اظهار کرده اند: وزیران اوپک پلاس در دیدار روز پنج شنبه بعید است با افزایش بیشتر تولید موافقت کنند.

این فلز گرانبها در روز سه شنبه 1.8 درصد سقوط کرد و به پایین‌ترین حد خود از 28 فوریه رسید که 1889 دلار و 45 سنت معامله شد.

موتور با توجه به مشخصات آن عملکرد خوبی داشت و صدا هم داخل کابین وارد نمی شد. در هنگام عبوراز پیچ ها پایداری و چسبندگی خودرو نسبت به یک کراس اوور عالی بود و حس ناامنی به هیچ عنوان به راننده منتقل نمی شود.

وزیر اقتصاد: مسوول خاطی که ضرب‌الاجل ما برای ترخیص کالای اساسی رسوب‌کرده در انبار بندر امام را رعایت نکرد، امروز عزل شد.

سفرهای نوروزی مردم در این بازه زمانی که تقریبا می‌توان گفت پایان موج نخست سفرهای نوروزی است، 67.2 درصد با اتوبوس، 17.2 درصد با مینی بوس و بقیه آن یعنی 15.6 درصد با سواری‌های کرایه پلاک عمومی انجام شده است.

در 8 روز اول سال، این رویداد در استانهای شمالی و در مقاصد گردشگری برگزار و مورد استقبال علاقمندان قرار گرفت و همین مورد نیز باعث تمدید زمان تا انتهای تعطیلات نوروز شد

اماکن مختلفی از جمله بستنی فروشی‌ها، آبمیوه فروشی‌ها، رستوران، فست‌فودها باید فعالیت خود را به بعد از اذان مغرب موکول کنند.

مردم اگر در سال گذشته بیمه نامه خریده باشند کماکان با همان بیمه نامه و براساس همان تعهد می‌توانند مبالغ بیمه را دریافت کنند و شرکت‌های بیمه هم از امروز براساس نرخ جدید دیه مبالغ را به بیمه گذاران پرداخت می‌کنند.