یک‌شنبه 2 آذر 1404

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

اقتصادی وب‌گاه عصر ایران

با گذشت نزدیک به دو سال از شیوع کرونا و با بهبود نسبی شرایط در کشور و البته تامین نیازهای داخلی، علی رضا پیمان پاک - رییس سازمان توسعه تجارت - در صفحه شخصی خود از مجاز شدن صادرات این تجهیزات خبر داده است.

هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های سرمایه‌گذاری گروه مالی گردشگری، باهدف سرمایه‌گذاری در طرح‌ها و پروژه‌های تخصصی حوزه صنعت و معدن کشور فعالیت می کند.

لازم است هر چه سریعتر نسبت به نوسازی ناوگان حمل و نقل اقدام شود و به داد صادرات کشور رسیده و دستور تسریع روند ترخیص کامیون های داخل گمرک صادر شود تا سرمایه ایرانی برای آن صرف شده است، از بین نرود.

در این طرح عرضه هر 2 محصول هایما S7 پلاس توربو شارژ اتوماتیک و هایما S5_6AT بدون انجام قرعه کشی و با موعد تحویل حداکثر سه ماهه صورت خواهد گرفت.

گفتنی است تابستان امسال هر دلار حدود 8 لیر بود.

این سامانه از ابتدای آذر در سامانه بیمه‌گری بیمه‌های زندگی پیاده سازی شده و کلیه شبکه فروش امکان بهره‌مندی از ساختار جدید سازمان فروش را دارا می‌باشند.

نمایندگان مجلس مکررا به روسای بانک مرکزی و وزرای اقتصادی از پارسال تا به امسال تذکر داده‌اند که جلوی فعالیت و نرخ گذاری این مجموعه‌ها که ارز فردایی را رقم می زند بگیرند

در بودجه 1401 کف حقوق از 3.5 میلیون تومان به 4.5 میلیون تومان افزایش یافته و همچنین سقف حقوق از 33 میلیون تومان به بین 37 تا 38 میلیون تومان رسیده است

در این زمینه باید از ظرفیت‌های خارجی نیز استفاده شود که اخبار خوبی مبنی بر فراهم‌شدن زمینه‌های حضور ظرفیت‌های خارجی برای ساخت یک میلیون مسکن خواهید شنید.

البته این طرح از حدود هشت سال گذشته مطرح بود اما با توجه به اینکه کشورهای بسیاری درگیر این تفاهم بودند تا کنون اجرایی نشد و طرفین هیچگاه به اتفاق نظری نرسیدند.

به دلیل تحریم ها، در حوزه انرژی کمترین سرمایه گذاری صورت گرفته و کار به جایی رسیده است که باید صنایع و نیروگاه ها مازوت بسوزانند و آلودگی در شهرهای بزرگ، نفس شهروندان را تنگ‌تر کند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، تالارها در حال حاضر عموما از 50 تا 60 درصد ظرفیت خود استفاده و سایر پروتکل‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و لوازم ضدعفونی را نیز رعایت می‌کنند.

بافت قدیمی روستاها منزلت خودش را برای زیست از دست داده و حالت بالاشهر و پایین شهر حاکم شده و حاضر نیستند در بافت قبلی زندگی کنند. بنابراین مشکل فرهنگی داریم و به این راحتی بازسازی رخ نمی‌دهد.

با توجه به اینکه تهاتر می‌کنیم شاید نتوانیم مواد اولیه‌ای که نیاز داریم با قیمت رقابتی خریداری کنیم، همچنین امکان فروش مواد خام را نیز مانند سابق نداریم و باید تخفیف قائل شویم.

اینکه طالبان بخواهند از کار کشاورزان ایرانی روی این زمین‌ها جلوگیری کنند به صورت موردی بود، یعنی تنها یک مورد بود که اتفاق افتاده و دیگر هم تکرار نمی‌شود.