جمعه 23 خرداد 1404

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

سیاسی وب‌گاه عصر ایران

رئیس‌جمهور در جلسه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به رقابت سنگین قدرت‌های جهانی در حوزه هوش مصنوعی، هرگونه تعلل و عقب‌ماندگی در توسعه هوش مصنوعی در کشور را غیر قابل جبران دانست.

عارف در دیدار با نمایندگان جوان مجلس گفت که در عین اختلاف سلایق و دیدگاه‌های سیاسی، می‌توان با دیگران به خوبی همکاری کرد و وفاق ملی را در چارچوب نظام حفظ کرد.

ویدئویی جالب از مردی که اصلاح موی سر خود را به یک ربات سپرده منتشر شده است. ویدئویی جالب از تست ربات آرایشگر روی موی سر ببینید.

فایننشال تایمز با هشدار درباره ترکیب ریاست جمهوری ولادیمیر پوتین در روسیه و احتمال بازگشت دونالد ترامپ به ریاست جمهوری آمریکا، این وضعیت را تهدیدی برای امنیت اروپا دانسته و تسلیح مجدد آلمان را حیاتی خواند.

غلامحسین زارعی خبر داد که در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس، نمایندگان از پاسخ‌های وزیر اقتصاد به جز یک سوال قانع شدند و ادامه بررسی طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی به جلسات بعدی موکول شد.

مدیرکل محیط زیست خراسان شمالی: قرقبانان منطقه قرق ازوم و بهار و همیاران پناهگاه حیات وحش میاندشت عصر روز سه شنبه 18 دی ماه موفق به ثبت تصویر از سه یوزپلنگ آسیایی در شمال پناهگاه حیات وحش میاندشت شدند. با توجه به وجود جاده مواصلاتی در شمال پناهگاه حیات وحش میاندشت و برای تأمین امنیت یوزها، محیط بانان و همیاران با ایجاد گشت‌های شبانه در این منطقه حضور دارند.

مدیر روابط عمومی اورژانس پیش بیمارستانی لرستان اعلام کرد که واژگونی خودروی کیا اسپورتیج در گردنه زالیان محور بروجرد به اراک منجر به کشته شدن 2 نفر و مصدومیت 2 نفر دیگر شد.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، پیشنهاد کرد روزی در تقویم ملی کشور به نام فرهنگیان شهید ثبت شود.

در حادثه‌ای عجیب در شهر هشجین خلخال استان اردبیل، یک خودروی پژو که با سرعت زیاد در حرکت بود، کنترل خود را از دست داد و به خودرو‌های پارک شده در کنار خیابان برخورد کرد. این خودروی پژو پس از برخورد به خودرو‌های پارک شده، به زیر خودروی پژو پارسی رفت که از پشت به آن زده بود. خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت، اما خسارات مالی قابل توجهی به خودرو‌های درگیر وارد شده است.

شرکت راه آهن اعلام کرد که با توافق دو کشور ایران و ترکیه، قطار تهران وان که در تیرماه 1398 راه‌اندازی شده بود، از ماه آینده مجدد به کار خواهد افتاد.

اتحادیه جهانی کشتی در پستی با انتشار هنرنمایی یزدانی پیش از حضور بر روی تشک کشتی، نحوه ورود او را به نمایش درآورد. در این ویدئو کوتاه، اتحادیه جهانی نحوه ورود برخی از کشتی‌گیران مطرح جهان را که به تقلید از یزدانی به روی تشک حضور می‌یابند را به تصویر کشید که نشان از محبوبیت آزدکار نامدار کشورمان در میان سایر ورزشکاران جهان دارد.

مجموع فروش گیشه چین در سال 2024 با کاهش شدید 23 درصدی نسبت به سال گذشته به 5.81 میلیارد دلار (42.5 میلیارد یوان) رسید.

رئیس کل بانک مرکزی از تعیین تکلیف وضعیت حدود 800 هزار متقاضی مسکن ملی که با وجود پرداخت بخشی از آورده خود، تسهیلات دریافت نکرده‌اند، خبر داد و وعده حل این مشکل با همکاری نظام بانکی را داد.

در این ویدئو؛ راهکار‌های پیشگیری از بیماری‌های ویروسی را مشاهده می‌نمایید.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز از غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی این استان به جز طالقان و آسارا در روز چهارشنبه 19 دی ماه به دلیل آلودگی هوا خبر داد.