شنبه 22 شهریور 1404

عضو فراکسیون زنان مجلس: با افزایش ظرفیت بانوان پزشک، دغدغه‌ها در حوزه درمانی خانم‌ها رفع شود

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
عضو فراکسیون زنان مجلس: با افزایش ظرفیت بانوان پزشک، دغدغه‌ها در حوزه درمانی خانم‌ها رفع شود

زهره‌سادات لاجوردی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس گفت: ما به لطف خدا پس از انقلاب اسلامی در رشته‌های پزشکی مرتبط با زنان به ویژه زنان و زایمان نیروهای کارآمد، مکفی از میان خود بانوان داریم.

وی افزود: اگر هم کمبودی در حوزه پزشک زنان وجود دارد باید با افزایش ظرفیت پزشک خانم در این حوزه مشکل را رفع کنیم و کمبودها در این زمینه جبران شود.

عضو فراکسیون زنان مجلس اظهار داشت: البته امروز در بسیاری از شهرستان‌ها این کمبود دیده نمی‌شود اما اگر استثنایی هم وجود دارد بنا به درخواستی که گروه‌های مختلف مردمی داشته‌اند ما نیازی به حضور پزشک آقا در حوزه زنان نداریم و باید از این مسأله جلوگیری شود.

عضو فراکسیون زنان مجلس خاطرنشان کرد: ما در مجلس به جد این موضوع را پیگیری می‌کنیم تا بانوان ما این امنیت خاطر را داشته باشند که در حوزه زنان پزشک خانم آنها را ویزیت و درمان می‌کند.

انتهای پیام /

*س_ شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید _س* این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید مجلس خبرگان رهبری زهره‌سادات لاجوردی عضو فراکسیون زنان مجلس پزشک خانم بانوان این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است