شنبه 31 مرداد 1405

علت مسمومیت تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پایه زنجان در دست بررسی است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
علت مسمومیت تعدادی از دانشجویان دانشگاه علوم پایه زنجان در دست بررسی است

زنجان - ایرنا - رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: علت و منشأ مسمومیت حدود 50 تن از دانشجویان این دانشگاه در دست بررسی است.

دکتر بابک کریمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دانشجویان بعد از ظهر پنجشنبه هفته گذشته بعد از صرف ناهار، با علام مسمومیت گوارشی مثل حالت تهوع و اسهال مواجه و برای درمان عمدتا به بیمارستان ولیعصر منتقل شدند.

وی با بیان اینکه مشکل به وجود آمده به خیر گذشته است، اظهار داشت: فرآیند درمان همه دانشجویان به جز یک نفر به صورت سرپایی انجام شد و تنها یک مورد بستری داشتیم.

دکتر کریمی گفت: با بروز این مشکل از واحد بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زنجان درخواست کردیم تا از کل قسمت های مرتبط با تغذیه دانشجویان مثل آشپزخانه و حتی آب شرب دانشگاه نیز نمونه برداری کنند و منتظر اعلام نتیجه آزمایش ها هستیم.

وی تصریح کرد: اگر علت بیماری دانشجویان، مسمومیت غذایی باشد، پیمانکار شدیدا مجازات خواهد شد.

رییس دانشگاه تحصیلات تکمیلی علوم پایه زنجان گفت: بر اساس اظهار نظر کارشناسان بهداشتی، در زمان حاضر یک بیماری ویروسی با تظاهرات گوارشی نیز وجود دارد که اگر منشأ موضوع این مساله باشد، باید تدابیر دیگری برای مهار این ویروس اتخاذ کرد.

برچسب‌ها