پنج‌شنبه 8 آذر 1403

علوم شرکت های دانش بنیان، مشکلات تولید و صنعت را مرتفع می کند / بها دادن به فناوری به معنای اشتغال‌زایی و اهمیت به نخبگان است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
علوم شرکت های دانش بنیان، مشکلات تولید و صنعت را مرتفع می کند / بها دادن به فناوری به معنای اشتغال‌زایی و اهمیت به نخبگان است

رضا فاطمی گفت: بسیاری از مشکلات حوزه صنعت با علم و فناوری حل می شود و دانشمندان کشور ثابت کردند در هر زمینه ای که تحریم شدیم، بلافاصله به آن حوزه ورود کرده و به خودکفایی رسیدیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا فاطمی کارآفرین البرزی درباره شعار سال در گفتگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: مقام معظم رهبری با نگاهی حکیمانه، پیام نوروزی را با تمرکز بر مشکل اصلی کشور در سال های اخیر جهت رفع آن تعیین و اعلام کردند.

وی ادامه داد: اقتصاد و معیشت مردم، دو مشکل اساسی جامعه در سال های اخیر در کشور بود و تولید، راه حل اساسی برای حل این معضل است.

فاطمی با اشاره به اینکه تولید ملی، راهکار اساسی عبور از سختی ها و مشکلات اقتصادی است، تصریح کرد: تولید موجب رشد اقتصادی، افزایش اشتغال‌زایی و کاهش تورم در کشور می شود.

وی گفت: رونق تولید همچنین باعث افزایش رفاه عمومی در جامعه شده و اعتماد به نفس ملی را بالا برده و عزتمندی ملت را به همراه دارد.

فاطمی با بیان اینکه شعارهای سال برای حل مشکلات جامعه تا حدودی کارساز بوده است، افزود: شعارها مسیر پیشرفت کشور را نشان می دهند و عمل به آنها باعث رضایتمندی ملت می شود اما در برخی از سال ها کوتاهی های صورت گرفته که امیدواریم سال 1401 جزو سال های موفق در تحقق شعار سال باشد.

وی ادامه داد: اقتصاد دانش بنیان باعث رونق تولید در سایه علم و فناوری می شود. در سال های اخیر توانستیم تا حدودی توجه مردم را به تولید داخلی جلب کنیم و در سال جاری باید با دانش بتوانیم موجب رونق تولید در بازار محصولات شویم.

این کارشناس تاکید کرد: شرکت های دانش بنیان بخشی از منابع خود را صرف تحقیق و توسعه می کنند و بخش بزرگی از نیروی انسانی آنها را افرادی با توان علمی و تخصصی بالا تشکیل می دهند و معمولا توسط گروه های کارآفرین شکل می گیرند.

فاطمی با بیان اینکه دانش در کنار صنعت باعث رونق تولید می شود، گفت: بسیاری از مشکلات حوزه صنعت با علم و فناوری حل می شود و دانشمندان کشور ثابت کردند در هر زمینه ای که تحریم شدیم، بلافاصله به آن حوزه ورود کرده و به خودکفایی رسیدیم.

وی با اشاره به اینکه دلیل اصلی کاهش تقاضای شرکت های دانش بنیان، عدم شناخت محصولات تولید شده و عدم تمایل شرکت های داخلی به خرید محصولات دانش بنیان است، ادامه داد: در سال "تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین" باید دید آحاد جامعه به این شرکت ها اصلاح و زمینه توسعه فعالیت های آنها فراهم شود.

این کارشناس در خاتمه خاطرنشان کرد: شرکت های دانش بنیان توانستند در مقابل تحریم ها بیایستند و محصولاتی تولید کنند که خشم دشمن را به همراه داشته و باعث سرافرازی ایران شوند، بنابراین مسئولین با حمایت مالی و معنوی زمینه توسعه این شرکت ها را فراهم آورند.

انتهای پیام /