علی ربیعی
علی ربیعی
علی ربیعی (زاده 14 آذر 1334) سیاستمدار اصلاحطلب ایرانی است که در دولت دوازدهم بهعنوان سخنگوی دولت ایران از سال 1398 تا 1400 فعالیت میکرد. او در دولتهای یازدهم و دوازدهم سال 1392 تا 1397 سمت وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی را برعهده داشت. ربیعی عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و از فرماندهان آن بود. یادداشت او را که در اعتماد منتشر شده است بخوانید.
انتخابات این دوره هم گذشت. هرچه بود، با تمامی بحثها، تحریمها، مخالفتها، مشارکتهای اعتراضی و در میان طرفداران مشارکت و برندگان مشارکت محدود، بداخلاقیها، افشاگریها، آبروریزیها و نشان دادن چهره جدیدی از عدم نسبت اخلاق و دینداری با رقابت و... تمام شد.
علی ربیعی می گوید: من معتقدم همه آنها که با تمام اما و اگرهای ذهنی به پای صندوقهای رای رفتند، تنها با امید به انجام تغییرات بوده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، وبسایت الف در تحلیلی نوشت: آقای علی ربیعی، یکی از چهرههای شاخص جریان اصلاحطلب و وزیر کار و سخنگوی دولت اعتدال، در اظهاراتی که اخیراً یکی از سایتهای اصلاحطلب منتشر کرده مدعی شده که اردوکشی خیابانی اصولگرایان در دیماه 96 ترامپ را به خروج از برجام تشویق کرد و بهنوعی همه نقصانها و ضعفهای برجام را به گردن رقبای سیاسی اصلاحطلبان انداخته است. هر...
یکی از حامیان بیانیه 110 امضایی چپهای مشارکتجو گفته است: در 3 دورهای که اصلاحطلبان انتخابات را بایکوت کردند، هیچ آوردهای برای جبهه اصلاحات ایجاد نشد.
«اگر بخواهیم با منطق آقای ربیعی و عینک سیاسی ایشان، تحریمها را ریشهیابی کنیم طیفی جز اصلاحطلبان مقصر قلمداد نمیشوند».
نزاع راهبردی در جریان اصلاحات شدت گرفته و این مساله موجب بروز نگرانیهای جدی در سران و بدنه جریان اصلاحات شده است.
علی ربیعی گفت: ماجرای افزایش قیمت بنزین بدون تردید تصمیم سران قوا بود و من از جهت کارهای اطلاعرسانی در آن جلسه که این تصمیم گرفته شد حضور داشتم اما بعد از جلسه بعضی از اعضا موضع دیگری گرفتند و حتی زمزمههایی برای لغو این تصمیم توسط مجلس به گوش رسید.
علی ربیعی نوشت: مشق همگی ما برای بعد از انتخابات مشخص شد: تلاش برای حفظ انسجام نیروهای خارج از قدرت، دستیابی به قدرت ائتلاف برای حل مسائل، بهخاطر مردم، اصلاح شیوه حکمرانی و حفظ انسجام برای آزادی و ایران مقتدر.
علی ربیعی نوشت: میاندیشم انگاره امید و چگونگی روند آن، کلیدیترین و مهمترین مساله ایران امروز است. بدون امید، توسعه، فقرزدایی و نشاط اجتماعی شکل نمیگیرد. بیامید تلاش برای آینده بهتر نیز پدید نمیآید.
رئیسجمهور که سال گذشته بر لزوم نظارت بر بازار تأکید کرده بود؛ مجددا و در جلسه اخیر هیئت دولت بر نظارت تأکید کرد.
«براساس این استدلال، معتقدم که رشد اقتصادی و توسعه مناسب در ایران امروز، بدون حل مسائل بینالمللی سامان نمییابد. ازطرفی هم امروز حضور و مشارکت اجتماعی و سیاسی مردم تاثیر زیادی در حل مسائل بینالمللی خواهد داشت. این رویکرد، گسترش نهادهای مدنی و حضور اکثریت مردم در پای صندوقهای رای را متضمن امنیت ملی و نیز رشد، توسعه و زندگی بهتر مردم میداند.» علی ربیعی در اعتماد نوشت: در یادداشت...
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روزنامه از قول علی ربیعی نوشت که بیانیه مذکور نشانه اختلاف میان اصلاحطلبان نیست. با این وجود، ضمن گفتگو با عباس عبدی (متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) و تخطئه بیانیه، بر جدی بودن اختلاف صحه گذاشت. عبدی گفته است: این نه تنها حق هر کسی است که مواضع خود را اعلام کند، بلکه ضرورت هم هست. حتی جدا شدن از جریان اصلاحات را نیز منفی نمیدانم، هر...
روزنامه اعتماد با بیان این که بیانیه 110نفری اصلاحطلبان نه واقعگرایانه است و نه آرمانگرایانه، نوشت: آیا این تصمیم به نفع جریان اصلاحات است یا نه؟ بیانیه، ایرادات شکلی و ماهوی دارد.