دوشنبه 16 شهریور 1405

عیادت مسئولان البرزی از دختر تکواندوکار حادثه دیده

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
عیادت مسئولان البرزی از دختر تکواندوکار حادثه دیده

مسئولان ورزشی و شهری استان البرز از دختر تکواندوکاری که بر اثر حادثه تصادف در منزل بستری بود، عیادت کردند.

مسئولان ورزشی و شهری استان البرز از دختر تکواندوکاری که بر اثر حادثه تصادف در منزل بستری بود، عیادت کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهسا سادات آقایی یکی از تکواندوکاران اهل شهرستان فردیس 12 شهریورماه 98 در زمان بازگشت از سالن تمرین به دلیل مسدود بودن پیاده رو به دلیل ساخت و ساز یک ساختمان نیمه کاره مجبور به عبور از عرض خیابان می‌شود و در همین حال دچار تصادف شدید شده به «کما» می‌رود و پس از مدتی با 50 درصد ضایعه مغزی روبرو شده و در منزل بستری می‌شود.

هزینه‌های سنگین نگهداری از این بانوی تکواندوکار در منزل باعث شده تا مسئولان ورزش کرج دست به کار شده و برای کمک به خانواده آقایی پیش قدم شوند.

روز گذشته محمد نوذری رئیس هیأت تکواندو استان البرز به همراه مسئولین شهرستان فردیس، معاون سیاسی فرماندار، رئیس شورای اسلامی شهر فردیس، اعضای شورا، شهردار، رئیس اداره ورزش و جوانان و محمدرضایاری رئیس هیت تکواندو این شهرستان با خانواده این دختر حادثه دیده دیدار و گفتگو کردند.

طی روزهای گذشته برخی قهرمانان تکواندو از جمله یوسف کرمی برای کمک به این خانواده کارهای انجام دادند که در نهایت تا این لحضه مبلغ 000/000/50 میلیون تومان برای کمک جمع آوری و در اختیار خانواده مهسا قرار گرفت.