جمعه 19 بهمن 1403

غرفه محصولات نماز و مهدویت در نمایشگاه تهران بر پا شد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
غرفه محصولات نماز و مهدویت در نمایشگاه تهران بر پا شد

مدیر روابط عمومی ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج)، از برپایی غرفه محصولات نماز و مهدویت در نمایشگاه تهران خبر داد.

صالحی با اعلام این خبر گفت: این غرفه با هدف معرفی و فروش محصولات و کتب فرهنگی توسط ستاد اقامه نماز، بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) و موسسه درس‌هایی از قرآن در نمایشگاه کتاب برپا شده است.

مدیر روابط عمومی ستاد اقامه نماز خاطرنشان کرد: ستاد اقامه نماز با ارائه 87 عنوان کتاب ازجمله آثار حجت الاسلام و المسلمین قرائتی در این غرفه فعالیت می‌کند. از مهمترین کتب ارائه شده توسط مرکز نشر آثار حجت الاسلام قرائتی، کتاب ترجمه قرآن کریم و تفسیر قرآن کریم از آثار استاد می‌باشد.

صالحی یادآور شد: سایر آثار حجت الاسلام و المسلمین قرائتی از جمله پرتوی از اسرار نماز، پیوند‌های نماز، نماز در قرآن و... در این غرفه ارائه می‌شود. در این غرفه بنیاد مهدویت با ارائه 47 عنوان کتاب و موسسه درس‌هایی از قرآن با ارائه 80 عنوان کتاب میزبان علاقه‌مندان هستند.

حامد صالحی خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان جهت بازدید می‌توانند به نمایشگاه کتاب تهران واقع در مصلای بزرگ امام خمینی (ره)، سالن ناشران عمومی، راهرو 10، غرفه 1 مراجعه کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت