فائزه هاشمی به مرخصی آمد
فائزه هاشمی در تعطیلات نوروز پس از چند ماه زندان به مرخصی آمد. رای 5 سال زندان و ممنوع الخروجی در دادگاه تجدید نظر تایید شده است.
چندی پیش محمدحسین آقاسی، وکیل فائزه هاشمی اعلام کرد که رای 5 سال زندان و ممنوع الخروجی فائزه هاشمی ظرف سه روز در دادگاه تجدیدنظر تأیید شد.
علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران 12 تیرماه از صدور کیفرخواست پرونده فائزه هاشمی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و توهین به مقدسات خبر داد و اعلام کرد: پس از طی روال قانونی، کیفرخواست پرونده این فرد به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام جمهوری اسلامی ایران و توهین به مقدسات صادر و به دادگاه ارجاع شده است.
فائزه هاشمی رفسنجانی روز پنجم مهرماه بازداشت و به زندان اوین منتقل شد. 15 آبان ماه خانواده فائزه هاشمی با او در زندان اوین ملاقات کرد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.