شنبه 29 دی 1403

فتح‌الله‌زاده: قربان‌زاده نتوانست مشکل مالکیت مشترک را حل کند و تصمیم به حذف استقلال گرفت

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
فتح‌الله‌زاده: قربان‌زاده نتوانست مشکل مالکیت مشترک را حل کند و تصمیم به حذف استقلال گرفت

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: من در یک برنامه با قربان‌زاده بحث کردم و این تبدیل به یک کینه برای او شد.

- اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علی فتح‌الله‌زاده که میهمان برنامه ورزشگاه بود، گفت: امروز 20 درصد حرف‌هایم را می‌زنم، چون قربان‌زاده از سازمان خصوصی‌سازی رفته است. همانطور که او از من شکایت کرد، من هم از قربان‌زاده شکایت کرده‌ام. او در همان برنامه 14 مورد تشویش اذهان عمومی و تهمت نسبت به من داشت. تعجب می‌کنم که یک نفر چگونه اینقدر دروغ می‌گوید. تا این لحظه هنوز احضار نشده‌ام و وثیقه هم نگذاشتم. این هم یکی از آن موارد مربوط به تشویش اذهان عمومی است.

وی ادامه داد: قربان‌زاده گفت که یک میلیارد را بابت آن چک‌ها برداشته‌ام، در حالی که این پول در تاریخ 12 آذر 92 به حساب باشگاه واریز شده است. یعنی من واریز کرده‌ام، در حالی که او می‌گفت برداشت کرده‌ام. در واقع قربان‌زاده تشخیص نداده که برداشت نشده است. از کسی که نمی‌تواند تشخیص بدهد پول واریز شده یا برداشت، پناه می‌برم به خدا.

کمبود مهاجم؛ دغدغه این روزهای نکونام در استقلال

مدیرعامل پیشین استقلال عنوان کرد: این چک‌ها 12 میلیارد بوده و من خواهش‌کردم که 5 میلیارد شود. در تاریخ اول خرداد 1401 یعنی چند ماه قبل از حضور من، باشگاه خودش از من خواست که بیایم تا تکلیف این بدهی‌ها را مشخص کنیم. درخصوص این موضوع طوری صحبت می‌کنند که انگار سوپرمارکت بوده و پول را برداشته‌ام و رفته‌ام. کسی که می‌خواهد پول را ببرد، در روز روشن که این را نمی‌کند و پنهانی می‌برد. در حالی که من در جلسه در دوران آجورلو رفتم و صحبت کردیم.

فتح‌الله‌زاده با بیان اینکه تا وقتی یک نفر به دادگاه نرفته باشد، نمی‌توان او را را محکوم کرد، در پاسخ به این سؤال که چرا دیر این مسائل را مطرح می‌کند؟ گفت: به دلیل اینکه من استقلالی‌ام. شخصی که به عنوان مسئول خصوصی‌سازی این چک ها را نشان داد، گفت که این یک میلیارد برداشت شده است، در حالی که این سند واریز بوده و معلوم می‌شود که او اشتباه کرده است. اینکه چرا نگفتم و چرا نرفتم، به دلیل این بود که به من گفتند 300 میلیارد در حساب باشگاه پول است.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا طلب استراماچونی در دوران او پرداخت نشد؟ گفت: شما باید یک کارهای مدیریتی کنید. قربان‌زاده می‌گفت 120 میلیارد می‌دهیم. آن زمان که این را می‌گفت، 60 میلیارد به استراماچونی بدهکار بودیم و 60 میلیارد هم برای خرج کردن داشتیم. این پرداخت یک ماه طول کشید. در همین مدت این 60 میلیارد تبدیل به 70 میلیارد شد. من پول را در آذر گرفتم و 4 ماه فرصت داشتیم که پول را بپردازیم، درست در همان مقطع بازیکنان اعتصاب کردند.

فتح‌الله‌زاده تصریح کرد: در واقع مدیریت ایجاب می‌کرد که این تصمیم را بگیرم. روزی که من آمدم، کل تیم اعتصاب کرد و من قول دادم که یک ماه دیگر پول می‌دهم. ضمن اینکه 120 میلیارد نگرفتیم، بلکه 70 میلیارد بود. ما باید بدهی را می‌دادیم، ولی نمی‌دانستم که بدهی رقم دیگری می‌شود و قیمت ارز هم بالا می‌رود. قربان‌زاده گفت پولی که در صورت حساب مالی شما نیست، وزارت ورزش تعهد کرده که بازگردد. در واقع باید به ما 135 میلیارد می‌دادند. در آن برنامه قربان‌زاده گفت که وزارت ورزش به تعهداتش عمل نکرده است. من با خودم می‌گفتم که آن 135 میلیارد را می‌گیرم و به آنجا می‌دهیم. این 135 میلیارد را وزارت ورزش تعهد کرده بود تا بابت طلب‌هایی که مردم از باشگاه دارند و در صورت‌های مالی نیامده، پرداخت کند. در واقع وزارت گفته کلاً هر بدهی که در صورت‌های مالی نباشد، پرداخت می‌کند.

مدیرعامل پیشین استقلال عنوان کرد: قربان‌زاده به مسئولیت و تعهدش عمل نکرد. مأموریت اصلی این بود که اگر نتواند مالکیت مشترک دو باشگاه را حل کند، هر دو تیم از آسیا حذف شوند. او نتوانست در موعد مقرر بحث مالکیت را حل کند. پس یکی از ما باید حذف می‌شد. استقلال را مظلوم گیر آوردند و تصمیم گرفتند که استقلال حذف شود.

فتح‌الله‌زاده درباره پیام صوتی او درباره قربان‌زاده گفت: من و پیشکسوتان و اکثر نخبه‌های ورزشی با این مدل خصوصی‌سازی مشکل داریم و من در یک برنامه با قربان‌زاده بحث کردم و این تبدیل به یک کینه شد. او اطلاعاتش را از کسانی که خودشان خطاکار بودند، می‌گرفت.

وی تصریح کرد: چرا 400 هزار یورو را در شرایطی که پول نداشتم، برای بدهی میلیچ و پین پرداخت کردم؟ برای اینکه پنجره استقلال بسته نشود. ساپینتو به من گفت که تیم خوب است و می‌ترسد که بازیکن اضافه کنیم و وضعیت بهم بخورد. کاری که ما انجام دادیم، باعث شد تا زمانی که بودیم، پنجره به خاطر استراماچونی بسته نشود.

مدیرعامل پیشین استقلال اظهار داشت: چیزی که با آن مخالف بودیم، این سند تحول دولت است. آنجا می‌گوید خروج دولت از باشگاهداری و واگذاری در قالب پیمان مدیریت از طریق آگهی بررسی باشد و به اهلیت داده شود. این پیمان مدیریت اصلاً به دنبال خرید نیست، اما قربان‌زاده ما را خصوصی‌سازی کرد و این پروژه خصوصی‌سازی شکست خورد.

فتح‌الله‌زاده با بیان این سوال که «آیا وقتی پول نبود، اینقدر بدهی وجود داشت؟» گفت: به ما مخصوصاً پول را ندادند و کاری کردند که ما حذف شویم. هواداران بدانند.

وی درباره اینکه فردی در باشگاه صحبت و مسائلی درباره مهدی مهدی‌پور عنوان کرده بود، گفت: او در حدی نیست که جوابش را بدهم. اگر می‌خواستم مهدی‌پور را اخراج کنم، گناه کرده بودم؟ او پسر خوبی است، ولی آن زمان تحریکاتی شده بود از طرف آدمی که مصاحبه می‌کرد. آیا من ساپینتو را بیرون کردم؟ هوادار می‌گفت که بیرون کنم، اما او را نگه داشتم. ساپینتو آدم خوب و مربی با دانشی بود، اما آنهایی که در کنارش بودند، عصبی‌اش می‌کردند. من استعفا کردم که او بماند. روزی که من استقلال را تحویل گرفتم، پرسپولیس بالای ما بود و ما دوم بودیم، اما روزی که استعفا کردم، استقلال بالاتر از پرسپولیس قرار داشت. من ساپینتو را نگه داشتم و بهترین زمین را در اختیارش گذاشتم. من به او زمان دادم، هواپیمای چارتر در اختیار تیم گذاشتم و تا روزی که بودم، 72 میلیارد پول دادم، اما عده‌ای شیطنت کردند. وقتی من بودم، با پرسپولیس مساوی کردیم، اما وقتی که رفتم، دو بار به پرسپولیس باختیم.

فتح‌الله‌زاده در پایان گفت: قربان‌زاده توهین کرد و گفت که آن 140 هزار دلار چه شد؟ در این باره باید بگویم ما آن پول را دادیم تا محبی را از دست ندهیم. در ضمن آن صرافی پول ما را هم برگرداند.