پنج‌شنبه 11 دی 1404

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

استفاده از آرامگاه حافظ برای تبلیغ صبحانه و رستوران، نگرانی اصحاب فرهنگ و ادب را در آستانه هفته فرهنگی بزرگداشت این شاعر بزرگ در پی داشته است.

به اذعان کارشناسان، پس از تجربه حدود 13 سال «بیش‌زایی» در کشور از سال 58 تا 1370، دوران «کم‌زایی اصلی» را نیز طی سال‌های 74 تا 85 تجربه کردیم و با توجه به شرایط فعلی، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که کاهش تولد بیشتری را طی سال‌های 1404 تا 1413 داشته باشیم و بر همین اساس هم نسبت به مقوله کاهش نرخ باروری، سالمندی جمعیت و خطر ورود به «تله جمعیتی» هشدار می‌دهند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: «شهردار تهران امروز سه‌شنبه 10 مهر در صحن شورا حضور می‌یابد و فقط درباره سفر اخیرش به سوریه و توافقات پیرامون آن به اعضای شورا توضیحاتی خواهد داد.»

پسر جوانی که به‌دلیل بیدار شدن از خواب، پدرش را به قتل رسانده بود، توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.

فرماندار جیرفت با بیان اینکه پیکر آخرین مفقودی ناشی از طغیان هلیل‌رود جیرفت پیدا و جستجوی نیرو‌های امدادی و مردم متوقف شد گفت: 15 نفر در این حادثه جان خود را از دست دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سیستان و بلوچستان گفت: ساعت 01:10 بامداد «10 مهر 1403»، گزارشی مبنی بر تصادف یک دستگاه تریلی با خودرو وانت در کیلومتر 65 محور سراوان به کوهک به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان اعلام شد.

متهم کلاهبرداری از سرمایه‌گذاران طلا و سکه از سوی پلیس امنیت اقتصادی یزد شناسایی و بازداشت شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: حکم اعدام 2 نفر که در محور هفت باغ کرمان مرتکب چندین فقره تجاوز به عنف شده بودند در زندان مرکزی کرمان اجرا شد.

اعضای یک باند مخوف زورگیری و گوشی‌قاپی که به «تیغ شکسته‌ها» معروف شده بودند، در عملیات نفوذی پلیس مشهد دستگیر و به پنجه عدالت سپرده شدند.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از ورود موج جدید بارش‌ها از آخر وقت امشب (10 مهر) خبر داد.

رئیس انجمن علمی سالمندان ایران ضمن هشدار نسبت به سرعت رشد سالمندی در ایران، بیشترین علت نارضایتی سالمندان را مربوط به وضعیت معیشتی و مالی آن‌ها اعلام کرد و گفت: «علی‌رغم اینکه میانگین تعداد فرزندان سالمندان فعلی کشور "5 فرزند" است، اما شاهد افزایش رهاشدگی سالمندان به‌دلیل اشتغال فرزندان دختر و پسر هستیم. این در حالی‌ست که میزان "افسردگی" در "خانه‌های سالمندان" بیش از 70 درصد است.»

نگاه سیاسی به تاکسی‌های برقی قشر رانندگان تاکسی را هم با مشکل روبه‌رو کرده است. ورود خودرو‌های برقی به تاکسیرانی برعکس انتظار مورد اقبال قرار نگرفت، اما از 2 هزار خودرویی که وارد ایران شد، تنها 170 راننده از این خودرو‌ها استقبال کردند.

به نظر می‌رسد طرح «کاشت درختان اکالیپتوس» در خوزستان کم‌کم در حال مردمی شدن است و کشاورزان زیادی ترغیب شده‌اند زمین‌های کم محصول یا بایر خود را تبدیل به باغ اکالیپتوس کنند؛ طرحی که در شرایط فعلی صرفه اقتصادی خوبی دارد و کشاورزان را دلگرم به آینده کرده است.

درحالی وزیر کار پیشنهاد تعطیلی 3ماهه معادن پرخطر با پرداخت حقوق از سمت تأمین اجتماعی را مطرح کرده که برخی فعالان معدنی معتقدند، امکان تعطیلی معادن زغال سنگ به مدت سه ماه وجود ندارد و می‌شود اقدامات ایمنی را همزمان با فعالیت معدن انجام داد.

مرد جوانی که متهم است شوهر سابق همسرش را با خودرو زیر گرفته، در دادگاه کیفری یک استان تهران محاکمه شد.

زگیل تناسلی در ایران سانسور می‌شود؛ آمار وزارت بهداشت از مبتلایان به HPV با تجربه پزشکان همخوانی ندارد. در خیابان‌ها، مدارس، روزنامه‌ها، زیرنویس برنامه‌های تلویزیونی، آموزش‌های همگانی، حتی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها تقریبا هیچ‌چیز درباره HPV نمی‌بینید.