یک‌شنبه 31 خرداد 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

علیرضا زاکانی، شهردار تهران در حاشیه دویست وشصت و هفتمین جلسه شورای شهر درباره شایعه ممنوع الخروجش توضیح داد.

استفاده از آرامگاه حافظ برای تبلیغ صبحانه و رستوران، نگرانی اصحاب فرهنگ و ادب را در آستانه هفته فرهنگی بزرگداشت این شاعر بزرگ در پی داشته است.

به اذعان کارشناسان، پس از تجربه حدود 13 سال «بیش‌زایی» در کشور از سال 58 تا 1370، دوران «کم‌زایی اصلی» را نیز طی سال‌های 74 تا 85 تجربه کردیم و با توجه به شرایط فعلی، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که کاهش تولد بیشتری را طی سال‌های 1404 تا 1413 داشته باشیم و بر همین اساس هم نسبت به مقوله کاهش نرخ باروری، سالمندی جمعیت و خطر ورود به «تله جمعیتی» هشدار می‌دهند.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: «شهردار تهران امروز سه‌شنبه 10 مهر در صحن شورا حضور می‌یابد و فقط درباره سفر اخیرش به سوریه و توافقات پیرامون آن به اعضای شورا توضیحاتی خواهد داد.»

پسر جوانی که به‌دلیل بیدار شدن از خواب، پدرش را به قتل رسانده بود، توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.