جمعه 30 مرداد 1405

اجتماعی وب‌گاه فرارو

اجتماعی وب‌گاه فرارو

40 سال پیش شهرداری تهران از مردم خواست از کیسه زباله استفاده کنند.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان‌وبلوچستان گفت: «طی دو روز اخیر در پی وقوع طوفان گردوخاک در منطقه سیستان واقع در شمال استان بیش از 120 نفر راهی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی شده‌اند.»

در پی برخورد اتوبوس زائران پاکستانی با تریلی در کیلومتر 50 محور فهرج زاهدان، در شرق استان کرمان 50 نفر مصدوم و به مراکز درمانی منتقل شدند. اتوبوس حادثه‌دیده حامل زائران پاکستانی اربعین حسینی بود که در مسیر بازگشت قرار داشتند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از فرمانده کل فراجا خواست که کارت معافیت فرزندش ابطال و به سربازی اعزام شود.

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: «اجرای "طرح پلاک سوم" نیاز به بسترها و الزاماتی دارد که این الزامات و قابلیت‌ها در حوزه پلیس نیست.»

پس از پایان رقابت‌های المپیک، مسئولین و دولتمردان ورزشی تصمیم گرفتند نقره کیانی را معادل طلا در نظر گرفته و به سنگ نوردی که با تلاش چشمگیر و ستودنی، بیش از حد انتظار ظاهر شده بود جایزه ویژه‌ای اعطا نمایند!

رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از دستگیری عامل تهدید یک بازیگر زن در فضای مجازی خبر داد.

دکتر عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملی سنجش گفت: با انتشار کارنامه نهایی، داوطلبان از فردا یکشنبه 11 شهریور می‌توانند رشته‌های تحصیلی مورد علاقه خود را انتخاب کنند.

زن میانسال با مراجعه به پلیس گفت: «نمی‌دانم چه شد که بعد از 30 سال زندگی مشترک یک جوان 29 ساله زندگی‌مان را زیرورو کرد و همه چیز را در ترکیه باختیم.»

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهرداری تهران از نجات جان 16 نفر در حادثه آتش سوزی در یک خوابگاه بانوان در بلوارکشاورز خبرداد.

رئیس مؤسسه تحقیقات جمعیتی کشور ضمن تحلیل وضعیت میزان موالید و نرخ باروری در کشور طی سنوات گذشته، گفت: «شواهد آماری نشان می‌دهد تولد فرزند سوم، چهارم و فرزند پنجم و بیشتر در سال 1402 نسبت به دو سال اخیر افزایش نسبی داشته که یکی از علل آن، اجرای مشوق‌های متعدد درنظر گرفته شده است، با وجود این، اما در سال‌های 1401 و 1402 نرخ باروری در حدود 1.6 تثبیت شده و تمام استان‌ها کاهش میزان باروری...

مرکز مدیریت راه‌های مازندران اعلام کرد که هم‌زمان با تعطیلات پیش رو محدودیت‌های ترافیکی از فردا یکشنبه 11 تا 17 شهریور به مدت هفت روز در جاده‌های استان اعمال می‌شود.

«در این زمینه بر اساس قانون تصمیم‌گیری خواهد شد. حسین سیمایی صراف ضمن بیان این مطلب اظهار کرد: حتما باید بررسی شود تا ببینیم اخیرا در خصوص جذب و جابجایی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی چه اتفاقاتی افتاده است و در صورت مشاهده تخلف برخورد خواهد شد.»

قائم مقام عملیات شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه در مورد تعطیلی 5 ایستگاه متروی خط یک توضیحاتی ارایه کرد.

پرونده مرد میانسال که در جریان یک درگیری خونین در خانه‌اش از سوی دو میهمان آشنا به قتل رسیده بود، با گذشت یک سال از این ماجرا و دستگیر نشدن متهمان با درخواست فرزندانش مبنی بر دریافت دیه از صندوق بیت‌المال، وارد مرحله تازه‌ای از رسیدگی شد.

یک متخصص پزشکی خانواده، برای انتخاب معاونین وزیر بهداشت، شاخص‌هایی را مدنظر قرار داده تا بتوانند کار‌های حوزه سلامت را با کمترین مشکل پیش ببرند.